Žydryne parašė:
Man įdomu pasidarė taip paklausti, ir šiaip paaktyvinti diskusijas čia. Jūsų mažyliai buvo planuoti ar vadinamieji netyčiukai?![]()
![]()
Mano pirmas vaikas buvo planuotas antras netyčiukas visiškas.
Žydryne parašė:
Man įdomu pasidarė taip paklausti, ir šiaip paaktyvinti diskusijas čia. Jūsų mažyliai buvo planuoti ar vadinamieji netyčiukai?![]()
![]()
Niuni parašė:
Spėju kad ir netyčiukas būdamas suteikia laimės nemažiau nei planuotas vaikelis
Niuni parašė:
Spėju kad ir netyčiukas būdamas suteikia laimės nemažiau nei planuotas vaikelis
Žydryne parašė:
Spėju kad ir netyčiukas būdamas suteikia laimės nemažiau nei planuotas vaikelis![]()
Na taip, nors ir neplanuotas bet laukėm jo nemažiau nei pirmojo nors kai pamačiau du brūkšnelius neslėpsiu, išsigandau. Vis dėl to tuomet mano pirmam vaikui buvo tik viso labo 5mėn. Mažas dar buvo, nežinojau kaip susitvarkysiu su dviem. Na susitvarkau. Nors atvirai pasakius pirmieji antro vaiko gyvenimo metai man buvo tiesiog košmaras. Labai sunku buvo nes abu dėmesio norėdavo o persilėšti sunku. Bet kažkaip pramokau laikui einant padalinti laiką jiems kad abu neliktų nuskriausti sunku ir po šiai dienai nes abu yra pasiutę, neveltui berniukai
bet jų į nieką kitą gyvenime neiškeisčiau. Jie nors ir maži vaikučiai bet išmokė mane besąlyginės meilės, supratimo, kantrybės ir nepasiduoti sunkiomis akimirkomis
Pasimetusioji parašė:
Sveiki. Kaip manote ar gali būti teigiamas? 🤔
Teigiamas NT turit omeny? Įmeskit foto.
Žydryne parašė:
![]()
Planuoti🙂