labas mamytes gal kuri taretes del CP besilaukdamos dvyniu??

TinukasDarželinukas parašė:
Na tai vieną kartą ir visiems laikams pasakykite man, ir sudėkime taškus. Ar mokama epidiuro paslauga ar ne ? Būtent Klaipėdoje, nes kiek skaitau visur viskas skirt…
buvau gimdymo namuose paskaitoje apie gimdymą. Per paskaitą pasakė - nepirkit jokių epidūrų, mes viską turime ir viską duodam. Tada nuvedė akušerei, kad aprodytų gimdyklas ir akušerė nusivedusi į gimdyklą sako - vienintelis dalykas kurio reikalaujam, tai kad gimdyvė epidūrą turėtų
draugė vasarį gimdė, tai jai tik kateterių reikėjo, bet ji ir vaistus turėjo todėl ir juos panaudojo. Aš nusipirkau pilną rinkinį su vaistais, nes gimdymo namu vaistinėj sakė, jog daug kas su vaistais perka ir geriau apsidrausti... Kainuoja nebrangiai tai kaip ir negaila, tik aš mieliau susimokėčiau jeigu prireiks, o ne pirkčiau-parduočiau...
TinukasDarželinukas parašė:
Na tai vieną kartą ir visiems laikams pasakykite man, ir sudėkime taškus. Ar mokama epidiuro paslauga ar ne ? Būtent Klaipėdoje, nes kiek skaitau visur viskas skirt…
Kovo menesi gimdziau.. rinkinuka tikrai reikia su savimi tureti, o vaistukai NEMOKAMI ir pirkti ju tikrai nereikia!
Taip taip.. lankant kursus GN taip pat sakė,kad epidura,jeigu reikia - duoda, ale nieko pirkti nereikia. Taciau nėštumą mano priziūrėjo Gn dirbanti gydytoja ir man ji pati pasakė, kad geriau nusipirk ir turėk su savimi epidūrą. Vaistus duos pati ligoninė. Tai adatas nusipirkau ir buvau rami.
Smelte parašė:
Taip, o kai sako tureti epiduro rinkini, tai turima omeny kateteri, o vaistus duoda. Gimdymo skyriaus vaistineje neparduoda pilno rinkinio, tik kateteri.
Tai kur parduoda?
Megann parašė:
Tai kur parduoda?
Debreceno vaistinėj