Anna parašė:
Sveikos merginos.
Ar yra tokių kurios naturalei gimdė dvynius? Ir dėl kokių priežasčių pasirenkate c…
Aš natūraliai gimdžiau, nes abu buvo galvom žemyn. 🤔 labai norėnaj išvengt cp, tai dėkoju Dievui kad neprireikė.
Anna parašė:
Sveikos merginos.
Ar yra tokių kurios naturalei gimdė dvynius? Ir dėl kokių priežasčių pasirenkate c…
Aš natūraliai gimdžiau, nes abu buvo galvom žemyn. 🤔 labai norėnaj išvengt cp, tai dėkoju Dievui kad neprireikė.
Anna parašė:
Pas mane abu Vaikiukai jau apsivertė kaip reikia. Bet antrą mergina yra didesnė negu Pirmas vaikinas. Tai labai daug kas stebisi kodėl aš noriu naturalei bandyti gi…
Tarpas buvo 11 min.
Manęs šiaip irgi klausė kaip noriu gimdyt, bet man pačiai operacijos nesinorėjo. Gimdymas komplikuotas, kirpo, bet kerpa ir su vienu, tai tik džiaugiuos turėdama du mažylius per vieną nėštumą ir gimdymą 👌😅
LoyalWarrior parašė:
Tarpas buvo 11 min.
Manęs šiaip irgi klausė kaip noriu gimdyt, bet man pačiai operacijos nesinorėjo. G…
Na taip, čia tikrai didelis pliusas 😃
Anna parašė:
Sveikos merginos.
Aš gimdžiau natūraliai, tik su skatinamaisiais. Vaikučiai gimė po 3,5 valandos, išnešiojau iki 38+5
Cukrainė parašė:
Aš gimdžiau natūraliai, tik su skatinamaisiais. Vaikučiai gimė po 3,5 valandos, išnešiojau iki 38+5
o kokie svoriai vaiku buvo tiek ilgai juos isnesiojus?
indree100 parašė:
Man dare cp si treciadieni lygiai 36sav ir gime mano mergytes 2.600g ir 2.400g visiskai sveikos ir pilnai isnesiotos.
Sveikinu! O pati norejote cp? Ar tesiog nebuvo galimybės naturalei gimdyti?
Kriste1234 parašė:
o kokie svoriai vaiku buvo tiek ilgai juos isnesiojus?
Pirmojo 2615, antrojo 2960
Anna parašė:
Sveikinu! O pati norejote cp? Ar tesiog nebuvo galimybės naturalei gimdyti?
O manes niekas neklause, kai buvo gal kokios 25sav, iskart skyre cp.