Leilaaa parašė:
Ar i avento paskaitele kuri ejote?![]()
As esu buvus. Paprastai ir aiskiai ten desto.
Leilaaa parašė:
As esu buvus. Paprastai ir aiskiai ten desto.
Aš tai pro braškes nepraeinu ir kol grįžtu namo jau būnu induką apvalgius
jos man visada buvo pats skaniausias dalykas
ir dar kai pagalvoju, kad gimus vaikui ne kažin ką jų galėsiu,tad reikia naudotis proga
Na kalbėjot apie lyginimą, tai aš negaliu be jo. Lyginu viską, tik tada keliauja rūbai į spintą nu man taip reikia ir niekaip kitaip
tad ir tuos mažus rūbelius išlyginu
Kas dėl žindymo tai tikrai yra nelengvas procesas pirmakartėm reikia nebijoti klausti, net atrodytų, kvailiausių klausimų...
aš taip pat daug žinau apie tai, bet nereikia galvoti, kad kiekvienai tai tiks ir padės. Jeigu neišeina bandai, dar bandai ir dar, bet svarbiausia nepasiduoti
o tos, kurios pasiduoda, ar joms per sunku, yra ne ką prastesnės mamos
ne pienu meilė išreiškiama ir to svarbu nepamiršti
Daiva ir Mantukas parašė:
Berniuko:)) as nuo tada kai uzmaciau parduotuvese, db darzoviu kioske 🤤🤤🍉
As irgi berniuko, mano pazistama irgi berniuko. Klausiu jos irgi ka megsta labiausiai, tai net negalvojus- arbuza. Man tokia atgaiva, dar dukra prisijungia...vuras juokiasi tik.
RCHR parašė:
Vyras jau issiustas i parduotuve![]()
Vajei kaip dabar noreciau arbuzo...ech vyras virtuve tveria, o as mazaja migdau, o parduotuve toli...
Rienka parašė:
Aš tai pro braškes nepraeinu ir kol grįžtu namo jau būnu induką apvalgius![]()
jos man visada buvo pats skaniausias dalykas
ir dar kai pagalvoju, kad…
Pritariu...svarbu nepasiduoti
Mylimane parašė:
As irgi berniuko, mano pazistama irgi berniuko. Klausiu jos irgi ka megsta labiausiai, tai net negalvojus- arbuza. Man tokia atgaiva, dar dukra prisijungia...vuras …
Pas mane taip pat penkiametis prisijungia prie arbūzo dorojimo 🤣🍉🤤 o braškiu kazkaip privengiu, nors pas mus Žiežmarių gėlės pardavineja lietuviškas, bet brangu 😒😂 vyras palepina mus
Zydra parašė:
Pirma maitinau 7men, nes mazai svorio priaugdavo, bet ir su misiniu nieko nepriaugdavo.. Tad su antru nebekreipiau demesio ir maitinau pilnu tempu iki 1m 6men, trec…
Kaip tik per paskaita ir sake, kad visu vaiku svorio prieaugis yra skirtingas Todel delto stresuot nereiktu, aisku reikia atsizvelgt i svorio rekomendacijas, bet vienas vaikas per menesi priauga net 2 kg o kitas tik 500g ir viskas cia del vaikucio genetikos
Leilaaa parašė:
Kaip tik per paskaita ir sake, kad visu vaiku svorio prieaugis yra skirtingasTodel delto stresuot nereiktu, aisku reikia atsizvelgt i svorio rekomendacijas, bet…
Dukra buvo nepriaugus visą mėnesį nieko o kitą pasivijo
tiek, kad yra neramu, kai ne pagal skales viskas klostos
Leilaaa parašė:
Buvau pirmadieni, jau 3 karta
Rienka parašė:
Dukra buvo nepriaugus visą mėnesį niekoo kitą pasivijo
tiek, kad yra neramu, kai ne pagal skales viskas klostos
![]()
Cia labiau tas standartas gazdina, kad turi daug priaugti. Mano pirmas pirmais menesiais vare virs 1,5, o va mazge vos po 200 g i menesi paaugdavo, tai daktare liepe duot misini, mama verkdavo, kad mergaite numirs, o as uzsispyrus maitinau. Nu ir auga povaliai ta mano zosele, baigia pasivyti bendraamzius.