Dekoraw parašė:
Gal pabandykit ne tik kviečių, bet ir to kas turi gliuteno nenaudot, perliniu, miežinių kruopų, speltos, ruginių miltų ir pan. Bet aš neesu tikra, pati esu pasimetu…
O tai ka jus valgot???
Pvz, pusryciams? Vakarienei?...
Dekoraw parašė:
Gal pabandykit ne tik kviečių, bet ir to kas turi gliuteno nenaudot, perliniu, miežinių kruopų, speltos, ruginių miltų ir pan. Bet aš neesu tikra, pati esu pasimetu…
O tai ka jus valgot???
Pvz, pusryciams? Vakarienei?...
Dvyniukė parašė:
O tai ka jus valgot???![]()
Pvz, pusryciams? Vakarienei?...![]()
Keptus obuolius, troskinta moliuga, cukinija. Truputi virtu morku. Zverienos. Virtas bulves. Burokeliu truputi. Sultinukus naminius. Trinta sriuba. Kazka tokio siuo metu..kolpaaidarys biski aiskiau.
Kac. parašė:
Morka alergenas, ne?
Morkos alergizuoja žalios, į virtas neturėtų reaguoti
Sicilija parašė:
Ar cia yra kam vis dar pakraujuoja? Man vis pasirodo kazkokios lyg kraujingos ar tai rusvos isskyros :/ nesuprantu, nes buvau po gimdymo apziurai ir sake, kad viska…
Negali būt grįžtančios menstruacijos?
Valgau ruginę duoną, obuolius, slyvas, agurkus, kopūstus, brokus, bulves, kiaulieną. Kukurūzų trapučius ir saldžius kukurūzus teks, matau, mesti... Dar valgau žirnius, retai kokią kruopą išsiverdu vandenyje.. su tokiu meniu sausklenyje kraujo siūleliai, taškeliai, kartais ir daugiau to kraujo pasirodo, + ištisai gleivės...
ir man kyla minčių nebemaitinti, iš gydytojų tik palaikymas “kitiems dar blogiau būna”, “svarbu svoris auga”, realių patarimų jokių..
Maniau aš viena taip vargstu... laikykitės jautruolių mamytės!!!!!!
Jei ką pastebėsite savo meniu, kas provokuoja visus tuos negerumus, prašau, pasidalinkite, gal pavyktų atsekti ir man, kas taip blogai mažiukę veikia.
Dvyniukė parašė:
Pas mus irgi kraujo siuleliai. Irgi atlikom visus tyrimus ir momentinius is rankos, ir odos lopus - nieko nenustate. Pieno produktu seniai nevartoju (nors jiems ale…
Maniskei tai kraujo siuleliu buvo, kai suvalgiau kiausiniene is 3 kiausiniu. Du kartus... pirma karta nebuvau tikra, ar kalta kiausiniene. Nes iki to valgydavau po 1-2 keptus ar virtus ir nieko nebudavo. Beeet po antro tokio uzvalgymo vienu ypu triju kiausiniu vel buvo kraujo siuleliu. Tad atsekiau, kad netinka, kai per karta suvalgau daugiau, nei du. Po sio produkto netoleravimo "atradimo" kiausiniu valgau retai. Tad pamastymui...gal kartais gali netikti tik tada, kai kazko didesni kiekiai vartojami.