Mamos, tai kas, kad is uzdaros gr. ismete, juk cia kalbames apie tuos pacius vargus ir dziaugsmus. Taip seniai visos “susitikom”, ir buvo gaila kai issibegiojot, bet va griztat 😊 As pvz. rasau palyginus mazai, bet aktyvias nares atrodo pazistu kaip drauges 😊
Manau apie koses ir miegus galim kalbet atvirai, tegul stebi kas nori, o foto, kad nesinori kelt i atvira grupe, manau anokia cia nuoskauda. 🙋♀️
indija-marija parašė:
Mamos, tai kas, kad is uzdaros gr. ismete, juk cia kalbames apie tuos pacius vargus ir dziaugsmus. Taip seniai visos “susitikom”, ir buvo gaila kai issibegiojot, be…
Aš tai paskaitau abi grupes🙂 Ši grupė neužsidarė, čia bendraujama ir toliau, tik čia nuotraukų nesinori kelti. O uždaroj faina, kad galima ir nuotraukas įkelti, savo kleckus viena kitai parodyti🙂
Seiwana parašė:
Jau kokia antra savaite, kazin cia alergija i ka nors?
Ir pas mus taip yra, irgi nežinau nuo ko. Aš vis dar vien mp maitinu, tai gal nuo mano kažkokio maisto, nors nieko kitaip lyg ir nevalgau...
indija-marija parašė:
Mamos, tai kas, kad is uzdaros gr. ismete, juk cia kalbames apie tuos pacius vargus ir dziaugsmus. Taip seniai visos “susitikom”, ir buvo gaila kai issibegiojot, be…
Nu jo, tiesą sakot, kad nėra ko liūdėt dėl išmetimo! Pasibendrausim ir čia
Dar turiu tokį bendresnį klausimą. Manau jau dauguma pradėjot primaitinimą. Tai gal galit pasidalinti savo turimomis maitinimo kėdutėmis? 🙏
Muonsa parašė:
Nu jo, tiesą sakot, kad nėra ko liūdėt dėl išmetimo! Pasibendrausim ir čia![]()
Į kėdutę dar nesodinu, maitinu tokioj, kur nesėdi dar pilnai
Seiwana parašė:
Jau kokia antra savaite, kazin cia alergija i ka nors?
O galvytė nepaberta ir prie raukšlių?
Agnette3 parašė:
O galvytė nepaberta ir prie raukšlių?
Ne niekur tik pilvukas.. Maitinu ir as mp tik is buteliuko.. Nzn net del ko čia, kažko kitko nevalgau o primaitinti bandome irgi tik savaite
O as noriu paklausti apie primaitinimo tyreliu konsistencija. Vis darydavau taip lyg psrduotuvines kur nuo 4 men ta tirstuma. Ir siandien pabandziau bulve kaip raso sutrint su sakute ir liko gumuleliu. Kaip sauksteli duodu taip ziaugcioja ir springsta. Suprantu, kad jam netiko. Bet nuo kada reiketu jau palikti ta grubesne konsistencija? Mum uz 2 dienu 6 menesiai.