Warle parašė:
Nu va kaip fainai, gerai, kad forumas yra.. Buciau Vilniete irgi prisijungciau, bet matau ir Kaunieciu yra panasioj situacijoj, reiks paplanuot kas nores susitikt :…
Močiučių laikais numesdavo vaiką gale lysvės ir vargo nematė..
Warle parašė:
Nu va kaip fainai, gerai, kad forumas yra.. Buciau Vilniete irgi prisijungciau, bet matau ir Kaunieciu yra panasioj situacijoj, reiks paplanuot kas nores susitikt :…
Močiučių laikais numesdavo vaiką gale lysvės ir vargo nematė..
Diana_18 parašė:
As su savo tevais nebendrauju, tevas mires o mama gerianti yra ir as jai vaiko tikrai nepalikciau nei uz ka gyvenime, mes pas ja neinam o ji pas mus, ir gerai nes m…
Aš kaip suprantu tai vaikas visai nemoka būti vienas, o tokio amžiaus vaikai juk turi tyrinėti aplinką. Prikraukit ant žemės žaislų, padėkit vaiką ant žemės ir žaiskit su juo. Po kažkiek laiko nebežaiskit, leiskit tyrinėti pačiam, sėdėkit šalia ir pagirkit jei kažką naujo padaro. Po kažkiek laiko ir pats pradės domėtis, galėsit minutei palikti vieną. Kitą dieną jau penkias minutes. Bent pailsinsit rankas, galėsit pavalgyt ramiai ir pan.
Mes dar einam į Yamaha muzikos mokyklą, vieną kartą per savaitę - pažiūrėt į kitus vaikus, pora žodžių su kitom mamom persimest. Pabandykit - vis prasiblaškytumėt.
Minėjot kad dantys dygsta, tai su tuo nieko nepadarysit, reiks atkentėti tą laikotarpį, laikykitės!
mononoke parašė:
Aš kaip suprantu tai vaikas visai nemoka būti vienas, o tokio amžiaus vaikai juk turi tyrinėti aplinką. Prikraukit ant žemės žaislų, padėkit vaiką ant žemės ir žais…
Kaip sekasi Yamaha kursai? Ar patinka vaikučiui? Vis mastau ir mastau apie Yamaha kursus ;)
mononoke parašė:
Aš kaip suprantu tai vaikas visai nemoka būti vienas, o tokio amžiaus vaikai juk turi tyrinėti aplinką. Prikraukit ant žemės žaislų, padėkit vaiką ant žemės ir žais…
Ačiū už patarimą, pamėginsime 😇
Dona parašė:
Kaip sekasi Yamaha kursai? Ar patinka vaikučiui? Vis mastau ir mastau apie Yamaha kursus ;)
Pirma pamoka nemokamai, tai pabandyt verta ir sužinosit man tai patinka, nes pabūnam su bendraamžiais, šiek tiek socializacijos vaikui
O pamokėlės tai tokios, kad mamos dainuoja, vaikučius ten masazuoja, linguoja į taktą, nešioja, ten visokie barskuciai ir kiti ala muzikos instrumentai ir t.t, dainelės nesunkios, ir tai trunka 45 min. Eidavau ir su pirmu vaiku, gana muzikali dabar mergaitė, bet nežinau ar tai susiję
mononoke parašė:
Pirma pamoka nemokamai, tai pabandyt verta ir sužinositman tai patinka, nes pabūnam su bendraamžiais, šiek tiek socializacijos vaikui
![]()
Mes irgi lankom, manau, jei vaikas toks prie maminukų-bailiukų ir aplinkoj nėra mažų vaikų (mūsų atvejis), visai gerai susipažinimui su aplinka, socializacijai. Maniškė tą pirmą nemokamą pamoką prabliovė, baisu jai buvo, bet vistiek nusprendžiau vesti, ir ką, apsiprato, patinka jai ten, įdomūs nematyti žaisliukai, vaikai. Muzikuoja tai kol kas daugiau mamytės
Milais parašė:
Mes irgi lankom, manau, jei vaikas toks prie maminukų-bailiukų ir aplinkoj nėra mažų vaikų (mūsų atvejis), visai gerai susipažinimui su aplinka, socializacijai. Man…
Mes irgi lankeme 5 mėnesių, poto padarėm pertrauka ir vėl lankysime, nes panašu kad mažoji linkusi į muziką, na arba sutapimas
mononoke parašė:
Pirma pamoka nemokamai, tai pabandyt verta ir sužinositman tai patinka, nes pabūnam su bendraamžiais, šiek tiek socializacijos vaikui
![]()
Reikes gal ir mums isbandyti, nes mes namuose daug muzikos klausomes, dainuojam, bugnus musam:)) idomu kaip uzsiemimai skirsis nuo to
Ka namuose siaip veikiam
laukų vėjas parašė:
Pradėjus primaitinimą, išlindo mažiui ir dermatitas. Rausta, sausėja kelių linkai, žiūriu, kad reikalas plečiasi. Kas susidūrėte su šia bėda, kokį kremą rekomenduot…
Mano pupos odyte irgi lyg sausa ant blauzdu. Klausiau ar cia alergija, tik jauciasi perbraukus, nesimato.. Bet tai prasidejo nuo sliauziojimo pradzios, galvoju gal dirgina odyte, laukiu kada tik vaikscios ir ziuresiu tada.. Sausa odyte blauzdu priekineje puseje. Tepu po vonios naturaliu kremu (cia visi tik toki kudikiams tepa: alyvuogiu aliejus, vaskas, virintas vanduo).