Mettija parašė:
Ir kada po puses kiausinuko vel papraso valgyt?🤔 man vieno kiausinio neuztenka po val jau gurgia pilvas😁
Dar vėliau jei nori gauna kokią tyrelę vaisių o Po kokios 1,5-2 val (.) 🙂
Mettija parašė:
Ir kada po puses kiausinuko vel papraso valgyt?🤔 man vieno kiausinio neuztenka po val jau gurgia pilvas😁
KarmiI parašė:
Na reiks pabandyt ryt avokado duot, nes paskutinis kartas buvo nesekmingas, net neparagavo😁
tiputapu_ parašė:
Ar yra mamyčių, kurių vaikučiai tapę išrankūs ir mažai ko be pienelio nori? Na, kad valgytų tik kas patinka, is savo ranku daugiau ir nedaug? Mes po sirgimu taip ir…
Mano labai mazai valgo ir tik koses
tiputapu_ parašė:
Ar yra mamyčių, kurių vaikučiai tapę išrankūs ir mažai ko be pienelio nori? Na, kad valgytų tik kas patinka, is savo ranku daugiau ir nedaug? Mes po sirgimu taip ir…
Oj mes su 100 g taip ir nepajudejom🤷♀️ tiesa eme grauzt kukuruzkes, tai dar per diena kokiu 10 suvalgo, nors puckem mergina nesiskundzia😁😁
Zujkule20 parašė:
Sveikos. Gal kas yra issisaugojusi angliska nuoroda, kur galima pasiziureti kurie vaistai saugus zindymui? Aciu
tiputapu_ parašė:
Išrankus ir ne po daug turi kelis mėsgtamus produktus naujų neįkiši, dar konsistencija turi patikt, paspaudo rankyte jei tiko valgo jei ne žemėn 😒
Sveikos, įdomu ar buvo kuriam gruodinukui nustatytas covid'as? Mums jau trečia diena laikosi temperatūra 38-39,7. Nesloguoja, nekosėja, nečiaudi. Gerklė neraudona (kiek pavyko įžiūrėti), irzlus, blogai valgo (pakilus temp.), kai truputį nukrenta valgo gerai, linksmas, žaidžia. Numušus temperatūrą ji vėl gan greit sukyla. Susiskambinau su gydytoja, kalba apie tridienę, bet karščiuojančių nepriima- siūlo šiandien dar stebėti, jei temperatūra kils-kviesti greitąją dėl covido, o taip nesinori tų visų tyrimų ir ligoninių... 😥