Rutaka parašė:
Aš pradėjau duot gabaliukais, bet ne tikrą blw. Nu ta prasme jam iš jo lėkštės ir pati paduodu ir jis pats pasiima. Būna daug betvarkės, bet bent jau pavalgo, nes t…
Ačiū ;)
Rutaka parašė:
Aš pradėjau duot gabaliukais, bet ne tikrą blw. Nu ta prasme jam iš jo lėkštės ir pati paduodu ir jis pats pasiima. Būna daug betvarkės, bet bent jau pavalgo, nes t…
Ačiū ;)
Adriana1990 parašė:
Mamytės, kaip dabar Jūsų mažyliai valgo? Mes jau gerą mėnesį savo valgymą- valgymu ne pavadinsim. Pora šaukštų ir tai su didelėm pastangom. Kai ateina laikas maiti…
Maniškis tik pats, ką sugeba paimti, ir patinka. Kitaip ne ir viskas. Baigiau specialiai jam gaminimus. Valgom bendrą maistą, aišku pasižiūrint, ką duodi, truputį pritaikant. O šiandien dar paskaičiau tevu-darzelis puslapy https://www.tevu-darzelis.lt/1-3-m-vaiko-meniu tai visai nusiraminau.
Mettija parašė:
Jei idedu i maista, tada tos koses nevalgys savaite, visai zuvies nemegsta🙈 cia toookia panele su charakteriu, kad laikykis😭
Tada sudėtingas atvejis
tiputapu_ parašė:
Maniškis tik pats, ką sugeba paimti, ir patinka. Kitaip ne ir viskas. Baigiau specialiai jam gaminimus. Valgom bendrą maistą, aišku pasižiūrint, ką duodi, truputį p…
Maniškis šiandien vakarienei visai padorei valgė makaronus su vištiena ir grietinėlės-sūrio padažu😅 ai, aš jau 3 mėn nebegaminu atskirai, nes nevalgo, jei kitaip atrodo...
Agnietė parašė:
Maniškis šiandien vakarienei visai padorei valgė makaronus su vištiena ir grietinėlės-sūrio padažu😅 ai, aš jau 3 mėn nebegaminu atskirai, nes nevalgo, jei kitaip at…
Ok, o tai blendinat viska? Makaronai vistiena?
Man palaima butu visiems gamint🤭
Ruta_K parašė:
Tada sudėtingas atvejis![]()
Ne tas zodis🙈 zuvies jokios nevalgo net lasisa kur sau su zolelem ir druska dariau🤯 na nemegstu ir as zuvies, bet upetaki, lasisa, dorada suvalgau, o ponia jokios🤷♀️🤦♀️
Mettija parašė:
Ok, o tai blendinat viska? Makaronai vistiena?
Vistiena buvo virta ir smulkiai plėšyta , o po to grietinėlėje patroškinta... neblenderiuoju... mskaronus su šakute pasmulkinu 😅 pats irgi ima pirštukais ir deda į burnąkažkiek ;)
Agnietė parašė:
Vistiena buvo virta ir smulkiai plėšyta , o po to grietinėlėje patroškinta... neblenderiuoju... mskaronus su šakute pasmulkinu 😅 pats irgi ima pirštukais ir deda į …
Aj tai jau normaliai valgo👍 mes dar tyres stadijoje🤦♀️
Na jei koki kepsni bbq nugvelbia tai pakandzioju ir lyg sukramto, bet darzoves gabaliukaus ne pro kur- ziaugcioja 🤦♀️
Su valgymu kosmaras, nebesugalvoju ka jam gaminti. Pastebejau kad pamego pirktini piena, valgo makaronus su pienu, dar isgarinau obuoli sumaliau ir cukraus idejau ,- suvalge. Dar megsta jei kosyteje ir bulve. Gal kazkokiu kosiu pasiulytumete su pienu? Vien makaronais ir pienu jo neprimaitinsiu.. jogurtu, varskes nevalgo. Ir gal kosyciu kuriu sudetyje butu gelezies?
Vakar buvo nezinau ar komedija ar kosmaras -nuejo miegoti PUSE2. Pamiegojo diena,pamiegojo vakare ir niekaip jo neusmigdziau.
Maitinu buteliukais avent natural nuo pat pradzou
Ketrin parašė:
Su valgymu kosmaras, nebesugalvoju ka jam gaminti. Pastebejau kad pamego pirktini piena, valgo makaronus su pienu, dar isgarinau obuoli sumaliau ir cukraus idejau ,…
Manų kosę kartais verdu su pienu... valgo ;) šiaip, tai aš visas košes pienu bent jau užbalinu ...