Vartotoja parašė:
Kodel reikia nutraukti?
As kartais del saves pamastau kad butu gerai apmazint arba naktinius maitinimus nu…
Dėt refliukso. Gyd pataria nutraukti.
Vartotoja parašė:
Kodel reikia nutraukti?
As kartais del saves pamastau kad butu gerai apmazint arba naktinius maitinimus nu…
KarmiI parašė:
Mp sukelia refliuksa?? Ar kad per daug privalgo? Mums 4 men taip diagnozavo, kad privalgo daug pieno ir kyla viskas🤷♀️ gastrotuss vartojom dvi sav, praejo🤔 tai gal ir jum jo pakaktu
Rutaka parašė:
Aš nieko neblendinu, tiesiog mažais gabaliykais supjsustsu ir jis puikiai susidorojapvz cia paprastas kotletas, gabaliukais sumaigytas
Ar geri sie indukai? Vis noriu nupirkt ir bandyt paxiai duot valgyt🙂
Mettija parašė:
Mp sukelia refliuksa?? Ar kad per daug privalgo? Mums 4 men taip diagnozavo, kad privalgo daug pieno ir kyla viskas🤷♀️ gastrotuss vartojom dvi sav, praejo🤔 tai gal…
Yra problemų su kvėpavimo takais, refliuksas tuos reikalus blogina, pasak gydytojos didelis reikėtų nutraukt maitinimą aš ir taip galvojau iki metų maitint;)
KarmiI parašė:
Vakar bandžiau migdyti be (.) Bandom mažyti žindymą, reikia nutraukti naktinius maitinimus. Žinoma sekėsi niekaip.. palūžau ir daviau. Širdis plyšta, kai ramus maža…
Bandyk pradžiai dienos pienelius nuimti. Kažkaip naktiniai būna paskutiniai žindymai prieš nutraukiant. Dienos metu liko realiai tik ryte prabudus ir kartais prieš pietų miegą. Visų kitų mes jau atsisakėm
Arba kitas variantas pažindyti, bet neleisti užmigti. Kai matai, kad migdosi perimt į supimą ar twn kitus migdymo būdus. Žodžiu, kad pienuką dar gautų, bet neasocijuotųsi su miegu.
Vartotoja parašė:
Ir jau kazkada klausiau bet pasikartosiu, kuom uzsiimat su mazyliais namuose? Ir kiek vaikai pabuna savarankiskai? Maniske max 5 min gali pazaisti veliau arba ant r…
Aš leidžiu eiti per spintas ir spinteles, sudėjus daiktus taip, kad nebūtų nieko žalingo tuose stalčiuose ar lentynose, kurias jis pasiekia
Vartotoja parašė:
Taip! Ypac kist pirstus pvz i spintos begelius, rozetes uzdengtos bet vistiek mokau nekist pirstu tai butinai nueis ikist, zodziu viska ka negalima😂
Mes kažkaip nedengėm razečių. Pas mus tiesa tik viena ir tėra jam pasiekiama. Pora kartų pažiūrėjo kas ten ir neįdomu. Nes jei nedraudžia, tai čia neįdomu
Mettija parašė:
Ar geri sie indukai? Vis noriu nupirkt ir bandyt paxiai duot valgyt🙂
Neblogas. Bet maniškis greit perprato, kad jei į šoną stums atsilipins.... jei į viršų kelti tai niekaip bet jis per daug ir nebando nukrapštyti. Man patinka, nes lengvai plaunasi, o ir trys skyreliai pats tas
KarmiI parašė:
Yra problemų su kvėpavimo takais, refliuksas tuos reikalus blogina, pasak gydytojos didelis reikėtų nutraukt maitinimąaš ir taip galvojau iki metų maitint;)…
O tai ką ji siūlo? Tada naktį iš viso nieko neduoti? Nes jei rekomenduoja mišinuku keisti ar vandeniu vargu ar pasikeis situacija. Refliuksas kils nuo visko taip ar taip
Adriana1990 parašė:
Vaikas pradėjo truputi kosėti, patarkit kokį tepaliuką nupirkti pėdutems?
Aromabalm pedutes,krutine ir baubuka tepu nosyte jei tik pasalo ar koks kosuliukas buna🙂
Mettija parašė:
Aromabalm pedutes,krutine ir baubuka tepu nosyte jei tik pasalo ar koks kosuliukas buna🙂
Ačiū. Bandysiu ir aš
Ketrin parašė:
Mamos nebezinau ka daryti ir vel jis pamiegojo vakare nuejo miegoti 22 val atsikele 22.45 niekaip neuzmigdziau jo bemiega ir viskas. Dabar budraus iki paryciu :verk…
O kiek diena miega? Maniske vel pradejo 6 keltis..