Vartotoja parašė:
O kiek diena miega? Maniske vel pradejo 6 keltis..
Jusu 6 o manoji po lailrodzio persukimo 4🤦♀️ budrauja 1,5 val ir vel 2,5 miego🤦♀️🤬 kosmosas kazkoks
Vartotoja parašė:
O kiek diena miega? Maniske vel pradejo 6 keltis..
Jusu 6 o manoji po lailrodzio persukimo 4🤦♀️ budrauja 1,5 val ir vel 2,5 miego🤦♀️🤬 kosmosas kazkoks
Ketrin parašė:
Mamos nebezinau ka daryti ir vel jis pamiegojo vakare nuejo miegoti 22 val atsikele 22.45 niekaip neuzmigdziau jo bemiega ir viskas. Dabar budraus iki paryciu :verk…
O ar bandete reguliuoti, kada eiti miegoti ir kiek diena? Pradzioje lengva nebus, bet po to lengviau, tuo paciu laiku vis nores miego. Pvz., po prabudimo ryte mazdaug 3.30 val praejus turetu vel miegoti. Tada, vel migdyti panasiai tiek laiko prabudravus, bet iki nakties miego nepalikti maziau 3-4 val. Pradzioje padekite aktyviai uzmigti laiku - lauke ar pan. migdant. Mums dabar ilgejo nakties miegas iki 12 val, tai ir reikia priprasti prie naujo migdymosi laiko. Pats nenukrenta miegoti :). O veliau buna bedu uzdelsus. Kazkada pereisim prie vieno miego. Bet kol nesugebam 2 val is eiles miegoti ir taip ilgai per visa diena budrauti, tai 1 miego mums per maza.
Mettija parašė:
Nu jo tikrai kosmosas🙈 bet as nesuprantu, ji pas mane diena miega 1,5 -2 h, ir nakti dabar gaunasi nuo 8 iki 6-7, mazokai miego tokiam pypliui.
Agnet parašė:
Mamos gal turit pasiteisinusį skalbinių ploviklį kuris išima dėmes? Ar gal dėmių valiklį? Mano ponas nepripažista seilinukų, tai negaliu drabužių išskalbt😕…
Įdomu ir man, nes niekuo neišskalbiu. Išbandyta. Vanish, ringuva, ūkiškas muilas, frosh, mother K, mirkyta laikyta bet nieko🤦♀️Esu girdėjus kad ūla dėmių valiklis išima bet neradau nusipirkti.
Olberke parašė:
Aš irgi įtariu arba dantukus arba tridienė. Šią naktį pirmą kartą sukilo iki 38.3, antrą kartą iki 38.
mum antradieni irgi sukilo temperatura ir va po 3 dienu isbere- tai tridiene
Agnet parašė:
Mamos gal turit pasiteisinusį skalbinių ploviklį kuris išima dėmes? Ar gal dėmių valiklį? Mano ponas nepripažista seilinukų, tai negaliu drabužių išskalbt😕……
Ant svieziu demiu, uzpilkit tik ringuvos su tulzimi, palaikykit taip koki pusvalandi, ir tik tada vandens uzpilti, ir palaikykit per nakti. Tada skalbti iprastai. Man tai tik taip, viska nuima.
Agnet parašė:
Mamos gal turit pasiteisinusį skalbinių ploviklį kuris išima dėmes? Ar gal dėmių valiklį? Mano ponas nepripažista seilinukų, tai negaliu drabužių išskalbt😕…
Man šitas suveikia
Dar maximoj vokišką kažkokį labaj gerą bandžiau, bet nenusifotkinau ir nebepamenu kaip jis atrodo 🙈
Rutaka parašė:
Man šitas suveikia
Dar maximoj vokišką kažkokį labaj gerą bandžiau, bet nenusifotkinau ir nebepamenu …
Gal heitmann firmos, labai gera man ju produkcija visa
Labai skirtingai miega ir ivairiai. Jei atsikelia velai tai miega po to kokia valanda-1.5,jei anksti tai du kartus, vakar nuejo miegoti 1 val. Atsikele puse9. Po poros valandu vel uzsinorejo miegoti,pamiegojo pusvalandi, ir po to 15 val nuejo miegoti,miegojo 1.5 val. Idomu kaip siandien bus