Verdita parašė:
Kaip jūsų mažiuliai ar vaiksto vieni? Mano tik prie baldu ir panasu, kad ropojimas daug labiau patinka . Paimu vesti, tai krenta ropot😄
Maniškis jau 80% pats eina, 20% ropoja
Verdita parašė:
Kaip jūsų mažiuliai ar vaiksto vieni? Mano tik prie baldu ir panasu, kad ropojimas daug labiau patinka . Paimu vesti, tai krenta ropot😄
Maniškis jau 80% pats eina, 20% ropoja
Ruta_K parašė:
Maniškis jau 80% pats eina, 20% ropoja![]()
Oj turim antra nestuke🥰 sveikinimai!!🙂
Vartotoja parašė:
Kiek sneka Jusu mazyliai? Dabar viena interviu logopedes ziurejau kuri sako jog iki metu turi apie 10 zodziu sakyt🤔 maniske sneka mama papa baba ne ir pan, bet cia …
Na nežinau... maniškis sąmoningai gal mama ir ate pasako, bet šiaip jis apskritai balbatuoja ir nedaugžodžiauja 🤷🏼♀️
Rutaka parašė:
Na nežinau... maniškis sąmoningai gal mama ir ate pasako, bet šiaip jis apskritai balbatuoja ir nedaugžodžiauja 🤷🏼♀️
Mama nu jei visiskas pypec, tada mamamama rekia😁 daugiausiai baba tata lialia dada ir visokie neaiskus sviskiemeniai iki ble🤦♀️😂
Vartotoja parašė:
Kiek sneka Jusu mazyliai? Dabar viena interviu logopedes ziurejau kuri sako jog iki metu turi apie 10 zodziu sakyt🤔 maniske sneka mama papa baba ne ir pan, bet cia …
Gal turėta omeny 10 skirtingų kombinacijų 🙄 Dukra iš žodžių pasako mama, tik nežinau ar sąmoningai, o šiaip tai visokie ajajai, ojojoi, dadada itt
Paskalis parašė:
Gal turėta omeny 10 skirtingų kombinacijų 🙄 Dukra iš žodžių pasako mama, tik nežinau ar sąmoningai, o šiaip tai visokie ajajai, ojojoi, dadada itt
Nea, ten butent zodziai tureti omenyje maniskei po menesio beveik metukai, bet 10 samoningu zodziu labai toli grazu😀
Vartotoja parašė:
Nea, ten butent zodziai tureti omenyjemaniskei po menesio beveik metukai, bet 10 samoningu zodziu labai toli grazu😀
Mums po kelių dienų metukai, bet irgi dar toli gražu, atrodo tik mama sąmoningai pasako😂
Verdita parašė:
Maniskis jau 3 sav vienas varineja 🤣