Recenzija parašė:
Sakykit,ar duodat zuvu tauku jau? Ir gal ka girdejot apie siuos?
Šie brangūs, rekomenduojami vaikams, kurie dėmesio sukaupimo problemų turi... bet tb ir šiaip tinka - su gyd pasitarkit ;)
Recenzija parašė:
Šie brangūs, rekomenduojami vaikams, kurie dėmesio sukaupimo problemų turi... bet tb ir šiaip tinka - su gyd pasitarkit ;)
Recenzija parašė:
Taip, jau, duodu. Pediatre sake, nera butina, bet galima duoti. Duodu tokius:
O kai gerai kramtys, duosiu miollers zuveles (kaip guminukai).
Rutaka parašė:
Tikriausiai svarbu raeot koks būdas jums tinka 😊 aš qsmeniškai jei nenori to ką pasiūlau tai tada ir nesiūlau nieko kito. Šiek tiek vėliau vėl tą patį pasiūlau. Lab…
Ir aš bijau, bet pagvoju juk negali vaikas dar pasakyt ko nori, gal neskanu itt.
rutoskinas parašė:
Gal kas turi siuos irankius ir galetu pakomentuoti, kurie geresni?
Linkstu prie silikoniniu, bet atrodo jog tuos trumpesnius butu lengviau mazei pasi…
Mano valgo su suaugusio šakute ir šaukštu, kartais šaukšteliu- atsisako vaikiškus imti 🙈😂
Recenzija parašė:
Sitie sudetim lb geri, mes gerem nuo 6 men iki 9 men bet tada uzboikotavo ponycka. Dabar geriam eskimo aisku super sumazinta doze, bet bent jau geria, nes 0 zuvu skonio👍
Mettija parašė:
Sitie sudetim lb geri, mes gerem nuo 6 men iki 9 men bet tada uzboikotavo ponycka. Dabar geriam eskimo aisku super sumazinta doze, bet bent jau geria, nes 0 zuvu sk…
O kaip ta eskimo dozuojat? Pati skaiciau,kad ten ES patariama nuo 3metuku,o Amerikoje jau nuo 12men leidziama.Eisiu klausti pediatres,nes nelabai pati rizikuosiu tiesiog duoti.Kaip jus nusprendet?
Paskalis parašė:
Ir aš bijau, bet pagvoju juk negali vaikas dar pasakyt ko nori, gal neskanu itt.
Nu jo čia toks sudėtingas laikotarpis 🙂
rutoskinas parašė:
Gal kas turi siuos irankius ir galetu pakomentuoti, kurie geresni?
Linkstu prie silikoniniu, bet atrodo jog tuos trumpesnius butu lengviau mazei pasi…
Maniškis desertinę šakutę naudoja 😅