O ką užkandžiams duodate? Mettia jau rašė, o kitos ką duodate? Maniškis valgo obuolius garintus, jogurtas (duodu jau visus), pirkinius kukurūzus. Kažkaip mažai ką duodu ir nežinau ką daugiau galima duoti, iš vaisių daugiau nieko nevalgo

Ketrin parašė:
O ką užkandžiams duodate? Mettia jau rašė, o kitos ką duodate? Maniškis valgo obuolius garintus, jogurtas (duodu jau visus), pirkinius kukurūzus. Kažkaip mažai ką d…
Duodu dziuveselius, barankas, dziovintas slyvas ar abrikosus, liofilizuotus vaisius, speltos sausainius, visus vaisius, traputi, duonytes, jogurta, rugpieni, miau varskyte, kukuruzus, lazdeles
Ketrin parašė:
O ką užkandžiams duodate? Mettia jau rašė, o kitos ką duodate? Maniškis valgo obuolius garintus, jogurtas (duodu jau visus), pirkinius kukurūzus. Kažkaip mažai ką d…
Aš varškės sūrelius, jogurtą, duonos lazdeles, kompotą džiov vaisių, sumuštinį su šlapiankę 🙈 na, žinokit , tai ką patys valgom, tą ir duodam 😅
Agnietė parašė:
Aš varškės sūrelius, jogurtą, duonos lazdeles, kompotą džiov vaisių, sumuštinį su šlapiankę 🙈 na, žinokit , tai ką patys valgom, tą ir duodam 😅
Kokius surelius, glaiatytus varskes? as duodu vaisius pagrinde, dar sausainius, arba tyreles su jogurtu
Moliugas + zuvis nelabai koks derinys bent jau man fuu lb ryskus zuvies skonis tampa🤢 zuvyte kepiau su žoleliu prieskoniais ir druskyte, bet suvalge puse gabaliuko, paskui uzdare burna. O vat batatas su zuvyte niam😂 man, o panai fe😂 vienu zodziu FIASKO pietus liko alkana🤯
Vartotoja parašė:
Kokius surelius, glaiatytus varskes?as duodu vaisius pagrinde, dar sausainius, arba tyreles su jogurtu
![]()
Uriga (glaistą suvalgau as) arba be glaisto perku
Vartotoja parašė:
Kokius surelius, glaiatytus varskes?as duodu vaisius pagrinde, dar sausainius, arba tyreles su jogurtu
![]()
Kepu šias (vietoj permazano dziugo dedu sūrį) , lb geras užkandis
https://hungrybae.com/grissini-duonos-lazdeles-su-parmezanu/
onnellisuus parašė:
As rasiau prasyma i privatu darza nuo geguzes 1d arba nuo birzelio 1dkiek zinau eiles visur yra. Drauge uzrase kai dukrai bus 2m i privatu vasario men iki vals…
Aš va šiandien pažiūrėjai, tai maniškis nuo 09.01 eiti yra 89 eilėj.. nemanau, kad gausim vietą. Arčiausiai eilėj 77 vienam iš darželių
Glamur parašė:
Noriu paklausti gal kam yra pasiteisines koks special kramtukas? Kramto viską, bet tik ne tam skirtus dalykus
Na mes ir kramtom viska,kas po ranka ,bet va turi spec kramtuka,tai pagriauzia,jei iduodu,kai dantukus niezti,patikes sitas yra