finy parašė:
Aš irgi 15 dieną pateikiau, kol kas nieko negavau![]()
Man sakė, kad terminas - 17 dienu, bet man greičiau paskaičiavo.
finy parašė:
Aš irgi 15 dieną pateikiau, kol kas nieko negavau![]()
Man sakė, kad terminas - 17 dienu, bet man greičiau paskaičiavo.
onnellisuus parašė:
Zagsulio nejauciu , bet va kaip su nagais jis drasko tai daznai jauciu![]()
Įdomiai, nė karto nesu apie tai girdėjusi kaip galit nupasakoti tą draskymą?
maniškis tai žagsi, bet ne kiekvieną dieną, kai vyrui pasakau, tai vis gaunu atsakymą kad turbūt jam šalta
AsBurbulas parašė:
Sakykit ar daznai zagsi jusu mazuliai ir mazules? Mano buna iki 3kart per diena😁 vakar pas gine klausemes tonu ir tuo metu pradejo zagseti mazius 😁
Oj maniškis žagsi per dieną nežinia kiek kartų! Ir po kokį pusvalanduką taip, kad man jo net gaila pasidaro 😬😁 o vyras sako, kad vadinsim Žagvydu, dėl to kad pastoviai žagsi 😂
Agnet parašė:
Įdomiai, nė karto nesu apie tai girdėjusikaip galit nupasakoti tą draskymą?
maniškis tai žagsi, bet ne kiekvieną dieną, kai vyrui pasakau, tai vis gaunu…
Man sesuo visada sakydavo : palauk kai prades draskytis. iki 30sav nieko nejauciau. Bet jis apsisuko ir prasidejo. Su nagais drasko kiek tik nori. Jei pabaksnoju kad baigtu tada dar labiau drasko
jausmas toks lyg su britvute kas nors per oda braukytu.
Tikrai nemalonus ir skaudus jausmas. Bet jam taip patinka galastis nagus pas mama i pilva o as nieko padaryt negaliu
megstusurelius parašė:
Oj maniškis žagsi per dieną nežinia kiek kartų! Ir po kokį pusvalanduką taip, kad man jo net gaila pasidaro 😬😁 o vyras sako, kad vadinsim Žagvydu, dėl to kad pastov…
Kokie pojuciai buna kai vaikas zagsi? 😅
Doroti parašė:
Kokie pojuciai buna kai vaikas zagsi? 😅
Ritmingi trumpi jaučiami judesiukai; dažniausiai aš ilgokai juos jaučiu ( ne vienkartinai); be to jaučiu pilvo apačioje ( jau seniai maniškis apsivertęs)
Agnietė parašė:
Ritmingi trumpi jaučiami judesiukai; dažniausiai aš ilgokai juos jaučiu ( ne vienkartinai); be to jaučiu pilvo apačioje ( jau seniai maniškis apsivertęs)![]()
Aha, identiskai ir man atrodo, kad pulsuoja vienoje vietoje, tik stipriau nei kokia vena apciuopus. Ir taipogi, kadangi vaikelis apsivertes, pulsavimas zemiau bambos, 3 pirstai nuo jos ☺️
Agnietė parašė:
Ritmingi trumpi jaučiami judesiukai; dažniausiai aš ilgokai juos jaučiu ( ne vienkartinai); be to jaučiu pilvo apačioje ( jau seniai maniškis apsivertęs)![]()
Vadinas ir pas mane buna zagsi tik as jauciu kazkur sone, vartosi kaip tik gali kartais net pilvas atrodo kvadratinis, kai buvom pas gydytoja tai buvo apsivertes jau
Agnietė parašė:
Maniškis tai turbūt dar vartosi, nes per echo dar sėdėjo galvute įsirėmes man į šonkaulius, o kai žagsi tai irgi jaučiu apačioj😊
onnellisuus parašė:
Man sesuo visada sakydavo : palauk kai prades draskytis.iki 30sav nieko nejauciau. Bet jis apsisuko ir prasidejo. Su nagais drasko kiek tik nori. Jei pabaksno…
Nepavydžiu😳 čia panašiai kaip maniškis mėgsta dešinėj pusėj būti, kaip įsirems į šonkaulius, net saldu darosi🤦♀️ nei glostymai, nei pokalbiai nepadeda, jam patogu ir tiek😁
Labas, vakar vakare perskaičiau daug puslapių Jūsų susirašinėjimų Nusprendžiau ir aš parašyti
Plauoju gimdyti vykti į Kauno 2 klinikinę ligoninę (jeigu viskas gerai). 2016-04-02 ten gimdžiau dukrą. Viskas man ten patiko, priežiūra ir visa kitą. Labai džiaugiuosi jog kai man reikėjo pagabos dėl maitinimo, visada ateidavo parodydavo į rūpimus klausimus atsakydavo
Patinka, jog po gimdymo palatose guldo po vieną gimdyvę ir vyras gali likti.
Labai pradėjau nerimauti dėl gimdos kaklelio ilgio... Paskutinį kartą kai darė echo (10-04) nieko gydytoja neminėjo, tai sakiau reiks privačiai nueiti...
Šiaip jaučiuosi gan gerai, tik labai sunku su miegu. Ilgai neužmiegu, visą dieną būnu tokia apsvaigus, be jėgų..
Tikiuosi ką nors suprasite ką čia prirašiau