Miško uoga parašė:
Oho jau jums 39sav.😲 kaip as jums pavydziu😁⚘
Nerimas irgi auga dienomis: pradžioje laukiau gimdymo, o db bijau, kad įlįsiu į spinta ir apsimesiu, kad nesu nėščia, kai prasidės gimdymas 😅
Miško uoga parašė:
Oho jau jums 39sav.😲 kaip as jums pavydziu😁⚘
Nerimas irgi auga dienomis: pradžioje laukiau gimdymo, o db bijau, kad įlįsiu į spinta ir apsimesiu, kad nesu nėščia, kai prasidės gimdymas 😅
Akvilė.J parašė:
Gal kuri mamytė ruošiasi Alytuje gimdyti? 😊
As ruosiuosi Alytuje gimdyti, terminas 12.17 kada jusu?
GretaRu parašė:
As ruosiuosi Alytuje gimdyti, terminas 12.17kada jusu?
Mano gruodžio 16 terminas😊
GretaRu parašė:
Vakar pas mus svente buvomerginai 4 metai buvo. Vakar visa diena ant koju, tai snd gulineju, kaip gerai....
![]()
Smagu šventės 😊 o kaip mergina nusiteikusi, laukia broliuko ar sesutės? 😊
Agnietė parašė:
Šiąnakt sapnavau, kad pagimdžius jau mergytę (laukiuos berniuko), kad net 4,1 kg, bet taip neatrodo, kad maitinu ir puikiai sekasi, kad jaučiuos nuostabiai. Paties gimdymo neatmenu, iš atminties išbrauktas. Kokie įdomūs potyriai . Psichologai turėtų ką pasakyti.
Akvilė.J parašė:
Smagu šventės 😊 o kaip mergina nusiteikusi, laukia broliuko ar sesutės? 😊
Laukia.. glosto pilva apsikabina. Kas bus nezinom, taigi staigmena
Jai patinka mazi vaikai, nori su jais draugaut, taigi manau bus mamai pagalbininke
Akvilė.J parašė:
Kada terminas? 😊 Ir aš į Alytų keliausiu😊
Gruodzio 8d. O Jusu?
tiputapu_ parašė:
Šiąnakt sapnavau, kad pagimdžius jau mergytę (laukiuos berniuko), kad net 4,1 kg, bet taip neatrodo, kad maitinu ir puikiai sekasi, kad jaučiuos nuostabiai. Paties …
Aš vakar sapnavau, kad pagimdžiau vaikuti lygiai 4kg ir 60cm. Bet istorija tokia, kad iki 30sav buvo berniukas, o nuo 30sav pasirodė kad mergytė🤣 daug minčiu ir klausimu. O šia naktis tai neva ekoskopas kuris bus 22lapkričio, ir gydytoja vėl sako berniukas🤣🤣 pykta buvau, sakau gydytojai nu nejuokinga tikrai😁