flixe parašė:
O pasidalinkite kontaktais ar kazkokiais puslspiais tu zindymo specislisciu kurias galima issikviesti i namus. Vilnius!![]()
Labai geri žindymo kursai šitie, ir Rima dirba kaip privati žindymo konsultantė taip pat: www.zindymas.lt/
flixe parašė:
O pasidalinkite kontaktais ar kazkokiais puslspiais tu zindymo specislisciu kurias galima issikviesti i namus. Vilnius!![]()
Labai geri žindymo kursai šitie, ir Rima dirba kaip privati žindymo konsultantė taip pat: www.zindymas.lt/
Sauluzel parašė:
Mano 37 savaiciu svere apie 3.5
Asvija parašė:
37+5 sav. 3,516g
ir jums nieko nesakė dėl vaikelio svorio? nes man darė echo 36 sav. ir buvo apie 3250 g. tai čia Santarose labai mane užparino, kad vaikas viršyja svorį ir išmatavimus 2 savaitėm, ir kad jei taip ir toliau augs, tai norėtų galbūt 38 sav skatinti nu žodžiu, prigasdino bilenkaip mane, ypač kad anksčiau vosada atitikdavo savaites. tiesa, aš turiu gestacinį diabetą, gal todėl jos nenori man leisti panešioti dar vaikelio.. nežinau nei ką galvot, nei ką daryt..
Na ka guliu lovoj prasidejo ytartini skausmai gan stiprus nuo nugaros i pilva nuo pilvo i skradi ant galo visur iskart stiprus ilgi 😥 daros baisoka jei cia tik paruosemi tokiu stiprus kas bus toliau 😫 jau ir y wc rimto ejau dabar net vemt pykina 😳 zodziu guliu kaip roze bijau,tase sukrauta trugsta vieno svarbaus dalyko sauskelniu mazyliai 😱😱
svajonese parašė:
Na ka guliu lovoj prasidejo ytartini skausmai gan stiprus nuo nugaros i pilva nuo pilvo i skradi ant galo visur iskart stiprus ilgi 😥 daros baisoka jei cia tik paru…
Pykinimas gali buti,nes kaklelis atsidarineja
svajonese parašė:
Na ka guliu lovoj prasidejo ytartini skausmai gan stiprus nuo nugaros i pilva nuo pilvo i skradi ant galo visur iskart stiprus ilgi 😥 daros baisoka jei cia tik paru…
Dar ne vėlu siųsti vyrą nupirkti sauskelnių, o kokiais intervalais suima, neskaičiavot?
Katama parašė:
Mary888 parašė:
Dar ne vėlu siųsti vyrą nupirkti sauskelnių, o kokiais intervalais suima, neskaičiavot?
Tikrai, paskaiciuokit ar reguliarus saremiai, ar ne 🤔
svajonese parašė:
oje... gal tokie stiprūs paruošiamieji? 🧐 praneškit vėliau kaip kas
svajonese parašė:
Buvo visiskai neregulerus nespeja atleist ir vel suma kyla y virsu nuo nugaros net saltis krest pradejo 😌 kolkas apie 15 min ramu,guliu ilsiuosi jauciu jog dar sia…
Nu bet tas sauskelnes ryt jau nusipirkit ir įsidėkit 😉 o tai čia mes visos sunerimom😊😊