Basoji parašė:
Mano vaikia nemaži tai as juos nuo nėštumo pradžios įtraukiau į laukimą. Renkam vardą, perkam rūbus kartu ir t. T. Tai jie jau labai laukia. Į ligoninę aplankyti b…
Mums irgi didesne galvyte, sako galvotas zmogus bus 😀😀
Basoji parašė:
Mano vaikia nemaži tai as juos nuo nėštumo pradžios įtraukiau į laukimą. Renkam vardą, perkam rūbus kartu ir t. T. Tai jie jau labai laukia. Į ligoninę aplankyti b…
Mums irgi didesne galvyte, sako galvotas zmogus bus 😀😀
GammaOrionis parašė:
Paklausiu tų, kurios jau turi didesnius vaikus, na ne visai mažiukus arba laukiatės 3 ar 4 ir turit patirties. Mano sūnui 5 metai. Kaip planuojate laiką po gimdymo?…
Kadangi turiu planini cp (zinoma tikiuosi nepagimdyti iki to laiko), tai dukryte priziures seneliai. Operacija numatyta penktadieniui, tai planuoju kad seneliai dukriuka pasiims pas save, ten ir puseseriu yra, tai ramu, plius zinau kad vaikas ten visada noriai buna, jau ir vasara ilgokai pas senelius buvo savo noru, manau svarbiausia tinkamam zmogui palikti vaika. I ligonine neplanuoju kad eitu, nelabai yra tikslo, plius gruodzio pradzia, dar kokiu ligu uzsinesim, vyras bus su manim, todel jeigu ir ilgiau tektu buti ligonineje pabus su seneliais. O beibi jeigu labai noresis ir per mesendzeri parodyti galima. Dovanu jokiu neplanuoju, nes maniske protinga, tikrai kils klausimu kaip tokio dydzio beibis galejo dovanu nupirkti
burbulisq parašė:
Na va, buvau pas gydytoja. Pasakiau kad maudzia nugara, tai sake jau tegul skauda ir maudzia, jau leidziu gimdytsake betkada jau galiu gimdyt, tai jau laukiu. S…
Aš irgi šiandien buvau, paklausė, kaip jaučiuosi, kaip nugara mano, sakau viskas puiku, jaučiuosi lyg tik kitais metais gimdysiu 😂 paklausė toniukus, pamatavo ir apčiupinėjo pilvuką, sakė viskas super, ir kvietė vėl užsukti 25 d. nes nepanašu, kad greitu metu gimdysiu 😂🙊
Bulvytefri parašė:
Aš irgi pirksiu dovaną pirmagimei nuo mažojo brolio.
Kokia dovana nupirkote? Mano taip pat beveik 4mete![]()
Sviecianti dideli poni is My little pony 🙂 Labai norejo, tai sutarem, kad brolis padovanos 😃
VaiLi parašė:
Mes auginam keturmete, kuri labai nemegsta gydytoju ir ligoniniu. Prireike labai daug pokalbiu, kad suprastu, jog mama vaziuos trumpam pas gydytojus parsivezti brol…
O jus gimdysite jei bus iki galo sedmenine pirmeiga? Man lb aktualu, pas mane tokia pat situacija.
Neringut parašė:
Ar jums buna kad skauda pilvo apacia? Man jau kokia valanda daugiau maziau maudzia 🤔 ir lelius labai juda.
Man kai maude (pries kelias sav) tai atsidarinejo kaklelis, maudimas buvo nuolatinis, nakti, bet atsidare 1cm,tuo viskas ir pasibaige.
flixe parašė:
Kadangi turiu planini cp (zinoma tikiuosi nepagimdyti iki to laiko), tai dukryte priziures seneliai. Operacija numatyta penktadieniui, tai planuoju kad seneliai duk…
Sakau jus man matyta is seniau, galvojau, galvojau irg prisiminiau mes rugsejinuku grupej ir musu dukros tokio pat amziaus
Kurie diena CP numatytas?
Savrina parašė:
Sakau jus man matyta is seniau, galvojau, galvojau irg prisiminiaumes rugsejinuku grupej ir musu dukros tokio pat amziaus
![]()
O geras! dabar dar ir gruodinukus turesim.
O cp numatytas gruodzio 6d
Kada Jum terminas?
flixe parašė:
O geras!dabar dar ir gruodinukus turesim.
O cp numatytas gruodzio 6d![]()
Man terminas numatytas gruodzio 6d, bet CP bus gruodzio 2diena, na jei anksciau nesugalvotu mazoji, mergyte ir pas jus? 😊
Aurineja parašė:
As sita para daug galvojau apie sita diskusija ir tiesiog mes susipriesinom, nes apie skirtingus dalykus kalbam. Dauguma galvoja, kad dula tai pribuveja gal, kur na…
Jei tureciau galimybe, gimdyciau tikrai su kokia dula, bet pas mus tai nera populiaru Airijoj absoliuciai. Gimdymo dabar nebijau dar, bet zinau, kad prasidejus bus pilnos kelnes. O vyras vyrui nelygus, maniskis jauciu mane tik dar labiau nervuos, nes nera kantrus ir pats siks atsiprasant i kelnes. Per pirma gimdyma begiojo rukyt kas 5 minutes