JOLANTELLE parašė:
Hello mamytės🤗 ar yra mūsų tarpe, kas po pirmo CP antra pagimdė natūraliu būdų?
Po pirmo cp gimdžiau pati visus kitus, be problemų
JOLANTELLE parašė:
Hello mamytės🤗 ar yra mūsų tarpe, kas po pirmo CP antra pagimdė natūraliu būdų?
Po pirmo cp gimdžiau pati visus kitus, be problemų
Ginte313 parašė:
Iki isvykimo kasdien mylejomes, bet tada atsirado tos isskyros zele pavidalu, tai kai jam pasakiau biski issigando ir pries kelione paskutine diena sekso nebesulauk…
Oho, 6 mėnesius... Mano vyras jaučiu nusikankintu 😂😂😂 ir delnai kraujuotu
Bulvytefri parašė:
Oho, 6 mėnesius... Mano vyras jaučiu nusikankintu 😂😂😂 ir delnai kraujuotu![]()
Vaiksciojom abu pikti, tikrai kirto per santykius, buvom atitole. Daugiau nebenoreciau to pakartot. Nesakau, kad reikia per prievarta myletis, kad aukselis laimingas butu...Bet as tikrai buvau per daug i vaika apskritai susikoncentravus, vyra visiskai nustumiau i sona ir radus proga dar prota knisdavau del beleko zodziu krize, kurios nenoriu prisimint.
zhieminuke parašė:
As jau beveik savaite nemiegu... diena kaip trenkta, o nakti akys staciospykinimas kartais uzeina, nors nevemiu. Rugstys sumazejo, kas gerai aisku;) taip jau nor…
Oi mano miegas irgi baisiai išsiderino... diena kaip sunkvežimio pervažiuota o nakty atrodo noriu miego bet užmigt niekaip neina ir nežinau net ką daryt 🤭🤷🏻♀️😶
zhieminuke parašė:
As jau beveik savaite nemiegu... diena kaip trenkta, o nakti akys staciospykinimas kartais uzeina, nors nevemiu. Rugstys sumazejo, kas gerai aisku;) taip jau nor…
As irgi naktim bludiju, pavargus jau va ir dabar prasikelys, rugstys sukilo, kad kiegot neimanoma
irgi kazkoks pykinimas dar plius
Bet kad ziauru, nepamenu kada buciau atsigulus miegot ir pasikelus tik ryte, kaip baltas zmogus ir sako ilsekis kol gali, cia daugiau nuovargis, nei kad leliu bus priziuret man atrodo
dad tos rugstys, pykinimas kazkoks isvis zudo. Jau i piena negaliu ziuret, nes vienintelis tik padeda,.nei rennie nei dar kas daugiau. Sakau sueitu 37 ir galeciau gimdyt jau
wilddreamm parašė:
o pasirodo ne man vienai “linksma” su miegojimu 😀 100 kartu jau apsiverciau ant skirtingu sonu ir niekaip nemiegu 😥
Aš irgi dar iki dabar ne užsimerkus akių 🤨 vartausi nuo vieno šono ant kito. Ne žinau ar čia keltis, ar laukti stebuklo kad užmigsiu 😴 jau tik pati sau pasakiau kad reikia dieną iškentėti- nemiegoti kad nors kitą naktį butu lengviau užmigti