Milija1 parašė:
Kas pirkotes imunoglobulino ampules jos kompensuojamos?
Taip. Reikejo primoketi 1,62€
Milija1 parašė:
Kas pirkotes imunoglobulino ampules jos kompensuojamos?
Taip. Reikejo primoketi 1,62€
E.Va parašė:
Mano vyresnioji sesuo, gime neisnesiotuke ir dar uzpakaliuku. Gaivino ja.
Jeigu mano neapsivers, tai, kad ir kaip bijau CP, bet sedincio negimdysiu.
Sutinku su jumis visiskai, apsukimas ir man nepriimtinas, o rizikuoti gimdant tokiu budu irgi nenoriu.
svajonese parašė:
Aij o prie topacio 😊 laiko dar sociai apsiverst vaikui skaiciau grupej jog esa net 40 sav vaikas apsivertes ir ysistates,ir naturaliai gime ir tokiu yra labai daug …
Na taip, bet vis tiek apie viska pagalvoti reik
onnellisuus parašė:
Mano drauge dirba ginekologijos skyriui kartu ir gimdymus priima ir pati turejo sedincia mergaite. Griextai atsisake ja gimdyt pati ir tuolab atsukinet. Dar sake vi…
Man irgi tas apsukimas atrodo baisiai..
Mano draugei suko sedincia ir nepavyko, aciu D viskas baigesi laimingai.
SANDRA11 parašė:
Tai dar apsivers ir nekartą😀pas mane irgi sedi arba buna skersai isitaiso jaučiu, bet dar daug laiko,spės apsiversti.Matyt gimdoj vietos daug.
Laikom kumscius 😊as irgi dar labai tikiuosi
Milija1 parašė:
Nu as siuos taip pat gavau israse ir pasirodo nekompensuojami jie 🤔
Man irgi ta pati leido ir jis tikrai turi buti kompensuojamas
Ketrin parašė:
Siandien buvau pas ginekologa, pagal ankstesnes echoskopijas siandien turetu buti 28 savaites, bet pamatavo ir pagal galva is slaunis vaikiukui 31 savaite,nors prae…
Pas mane tas pats, slaunikaulis ir galva didesni savaitemis, pas genetike buvau (ne del todel amziaus) 20 sav, ji sake nieko cia tokio, nes mano galva ne is mazuju, vyras aukstas, tiesiog proporcijos tokios. O gine dare echo 26 sav tai 30 sav dar kartos echo stebes, kas mane labai nervina, nes paseja nerima, nors esu tikra kad viskas gerai mano gine jauna tai matyt vadoveliais labai vadovaujasi.. jei ka butu itares jusu gyd butu pasakes o cia tiesiog pakomentavo ka mato..
SANDRA11 parašė:
Merginos,ar šiuo laikotarpiu jaučiatės gražios,seksualios?Ar norisi puoštis,dažytis,nagų,blakstienų ir t.t?😊😅
Nieko nebesinori 😄 nagus jau nusitrumpinau, esu visa perbalus ir jauciuos isbrinkus. Nesinori nei puostis nei dazytis🙈
Rutaka parašė:
As gavau is sodros pranesima su sumomis kiek uz koki menesi paskaiciuota. Tai realiai kai gausit pinigus galesit matyti ar visa suma ar ne. 😊
Man su pirmu prasidejo naturaliai o baigesi ekstra CP, tai zinot dabar bijai kad situacija nepasikartotu. Dabar gal net labiau bijau naturaliai gimdyti. 🙄 su dickiu tai labai norejau, o dabar galvoju jei sakys kad siulo CP, tai ir darysiu be kalbu.
Mano pirmukas buvo sedynes pirmeiga ir pagal echo pranasavo dideli ugi jam. Daktaras leido rinktis, ir paminejo "savai gimdyti neleiciau"
esme ta, kad galva yra didele, ji praplecia gimdymo takus, kaip islenda galvyte, likias kunelus "isslysta" sanariukai susilanksto kaip jiems reikia... O sedynes kaip pirma, tai raumenys susispaudzia, sanariukai prisitaiko ir gaunasi kad yra tikimybe jog galva uzstriks...
Na, kazkaip panasiai aiskino...
Tai siuntima operacijai israse apie savaite pries termina (rinkausi gimdyti pet kur daktaras dirbo, bet ne pas ji konkreciai) perspejo jog atvaziavus gali ikalbineti jog pati gimdyciau (tik pasiteiravo ar tikrai noriu cp)
tai va taip buvo man...