clicky parašė:
O kur perkat? tikrai super atrodo, lengviau nei su tom kaldrytem ir pataliukais zaist![]()
As pirkau mm
clicky parašė:
O kur perkat? tikrai super atrodo, lengviau nei su tom kaldrytem ir pataliukais zaist![]()
As pirkau mm
kopa parašė:
Ohooo, kaip jūs šauniai surašėt viską!!!
Aš apsisprendžiau rinktis sunkesnį variantą, nes taip ar taip neplanavau vežimo te…
Apžiūrėjau jūsų vėžimą, nes iš aprašymo ir mano kriterijai praktiškai tokie patys. Nesvarstėt vėžimuko su besisukinėjančiais 2 ratukais? Aš esu išsirinkusi Emmaljunga Edge su klasikine važiuokle, tai vyras bando atkalbėti, kad nebus manevringas ir suvargsiu poliklinikoje ar parduotuvėj besisukinėjant. Tai ieškau daugiau argumentų "už" klasikinę važiuoklę
Birzele5 parašė:
Gal zinot,ar funkcija,kai automobiline kedute uzsimontuoja ant vezimo remo, turi tik stokke vezimai? 👀
Na mano pirktas milli way irgi turi sita funkcija
Birzele5 parašė:
Gal zinot,ar funkcija,kai automobiline kedute uzsimontuoja ant vezimo remo, turi tik stokke vezimai? 👀
Dauguma vežimėlių turi šią funkciją arba nusipirkus adapterius užsideda 🙂
kopa parašė:
O kai pagalvoji, senovėje mėlyna spalva buvo mergaitės spalva, man regis net krikštui mėlynai rengdavo![]()
Ir db mergaitei rina melyna spalva krikstui kaip Marijos rubas.O berniukui rausvas kaip Jezaua
sunny_day parašė:
Labas,
smagu, kad yra besidominčių vežimukais. Susidariau vaizdą, kad perkant reikės prie…
Labai išsamiai aprašėt viską ir išanalizavot. Mes rinkomės pagal tokius kriterijus: svoris, lengvas sulankstymas / išardymas, dydis sulanksčius (kad tilptų į bagažinę), kad lopšiukas būtų be tos rankenos, kurią visada reikia nuimti, dedant, išimant vaiką, kad kuo paprasčiau užsidėtų ir nusiimtų nuo rėmo, kad sportinė dalis būtų pilnai ištiesiama miegui, rėmas susilankstytų kartu su sportine dalimi, na ir, kad auto kėdutė dėtųsi tiesiai ant rėmo. Vežimėlio nereiks man niekur nešiot, išskyrus įsidėt į mašiną. Tad išsirinkome šį https://www.nuna.eu/en/suited-collection Imsim iškart rėmą, lopšį, sportinę dalį ir kėdutę su baze.
Aguona_ parašė:
o tai kur jusu vaikelis miega tada..?![]()
Su manim lovoj
lozyte parašė:
Su manim lovoj![]()
Na mano nuomone tai labai įdinga praktika tiek stuburo vystymuisi, nes tai nepritaikytas čiužinys suaugusių kūdikiams, tiek aplamai auklėjimo
Pasimyluoti, pasiguldyti yra viena, bet pastovus miegojimas?..Esu labai prieš
Bet kiekvienam yra kaip auginti savo vaiką, tik teigti, kad tos lovytės išvis nereiks, nes tai normalu, nemanau, kad geriausi patarimai
Jolanta_ort parašė:
Apžiūrėjau jūsų vėžimą, nes iš aprašymo ir mano kriterijai praktiškai tokie patys. Nesvarstėt vėžimuko su besisukinėjančiais 2 ratukais? Aš esu išsirinkusi Emmaljun…
Na, šio vežimo priekiniai ratai sukasi 30 laipsnių, o jei nori, galima užfiksuoti, kad nesisuktų. Mamos rašo, kad manevringumui užtenka Mano sesė turėjo stipriai besisukiojančios ratus, tai suvargo, nes būdavo, kad užsisuka ne ten, kur reikia:))
Trumpai tariant, aš tikrai nesu iš tų, kur labai ilgai svarstytų, nes suprantu, kad tobulų dalykų nėra, svarbiausia, kad diduma aspektų atitiktų mano poreikius =))) tai ir lėmė mano apsisprendimą.