Dovile94 parašė:
taip ligonineje sake tikrins dar ne viena karta ;]
Reiskias reikia nusiteikti, tai procedurai.😅 kiek skaiciau, tai kaklelio apziura kitoms prajudina veikla. na bet zinoma kiekvienai skirtingai.
Dovile94 parašė:
taip ligonineje sake tikrins dar ne viena karta ;]
Reiskias reikia nusiteikti, tai procedurai.😅 kiek skaiciau, tai kaklelio apziura kitoms prajudina veikla. na bet zinoma kiekvienai skirtingai.
alincix parašė:
Mamytes, kaip manot ar normalus toks kakis? Nu nebuvo su ankstesniais vaikais taipir seses vaikai taip nekakoja... seip kakoja be problemu, issipirdaliuoja len…
Spalva tokia, kaip turi būti, tai viskas gerai. Jei nieko neskauda, tai viskas ok. O visuomet tokiais kiekiais kaksina? Neprimaitinat mišinuku?
I.D.O.L. parašė:
Protingas vaikas, supranta, kad mama apgaudineja![]()
Va va bandysim dar kazkoki pirkti, o koki isigijot kad paime?
vbvikte5 parašė:
nes juciuosi labai keistai lyg ir skauda ir vaikas kaip boksininkas duodasis, vakar 40sav, buvo bet nustate 39, gleiviu kamstis nepasisalines, labai jaudinuosi, pas gine daugiau nebeeisiu tik y ligonine tikrintis kuri yra uz 40km, tai bijau prazioplinti saremius ir per velai nuvaziuot nes nenoriu but netikra del kakliuko verimosi
Dovile94 parašė:
nes juciuosi labai keistai lyg ir skauda ir vaikas kaip boksininkas duodasis, vakar 40sav, buvo bet nustate 39, gleiviu kamstis nepasisalines, labai jaudinuosi, pas…
Man isviso echo snd rode 36 sav (pries savaite gerai rode) bet gine is karto pasake, kad neina ismatuoti jau, nes galva zemai labai Tie matavimai paskutinem savaitem mazai tikslus 🤷♀️
Na taip 40 km nemazai...Bet tokiu atveju gal atvaziavus ir su maziau veiklos paguldo jau?
Live4ever parašė:
Sveikinu naujai iškeptas mamytėsMerginos turiu klausimą. Ar maitinimo liemenėles nešiojate visą parą? Man patogiau išvis be jų, bet bijau kad nukars papukai... …
Aš nešioju visą parą. Turiu nusipirkus labai patogias, tai jos man nesukelia jokio diskomforto. O nešioju visą parą, nes vis pas mane pienukas pasileidžia, tai įsidedu į jas spec įklotėlius, kad nevaikščuočiau visa šlapia ir pienuota 🙈
Noviki parašė:
Burnytes plaunat?
O is lytiniu organu mergytems nereikia isvalyt baltu iskyru?
Man daktarė sakė, kad kuo mažiau listi ten pas jas, o tos baltos išskyros atlieka apsauginę funkciją, tai jeigu jos tarp lupyčių, jų valyti nereikia.
Pas mano merginą labai sausa odytė, tai kiekvieną dieną tepu spec aliejuku kūdikiams.
Pulcherija parašė:
Ar kuriai taip yra? Maniske visa diena ant papo kabo. Labai daug kakoja, sysioja ir pastoviai valgo. Vakar ir kitas dienas buvo rami, valge kas 2-3 valandas, o sian…
Pas mus irgi taip buvo, kai buvo maždaug savaitės laiko. Viskas normalu, tikriausiai augimo šuolis
Naujokelee parašė:
Daviau is buteliuko, bet matau, kad visai prastai cia man su mp maitinimu siandien jo isvis nebega tik paspaudus skystis permatomas isbega..😞
Aš vis dar balansuoju su taurele ir nusitraukiu rankomis, ir mažėja. Bet matau, kad mažai mišinio daviau. Didinu dozę.
Dar pediatrė parašė, kad man tracheitas, nežinau kaip gydytis.
Bijau, kad sveikata nepašlytų, o tai kai su šluota partrenkta
alincix parašė:
Mamytes, kaip manot ar normalus toks kakis? Nu nebuvo su ankstesniais vaikais taipir seses vaikai taip nekakoja... seip kakoja be problemu, issipirdaliuoja len…
Pas mus kitokia konsistencija, bet kai pirmas vaikas tai nezinau kokia turi buti