Nepasimetusi parašė:
Zinot jeigu ji zaidzia su kazkuo, tai as ir neverciu dalintis, pasakau dabar tu su situo pazaisk, o paskiau sitas berniukas/mergaite nores pazaisti, tada jam duosi.…
Situo klausimu jau turit aiskint, kad negalima taip ir atejus laikui supras, bet neaisku kada tai bus. As turbut atimciau is saviskes ir grazinciau nukentejusiam, kad ir kokios asaros butu. Pas mane namuose brolis neturi visko sesei duot, jei nenori. Kas pirmesnis, tas zaidzia
Mano sunus visada labai svelnus buvo ir yra. Ir labiausiai pastebedavau, kad ji skriaudzia bendrose erdvese (zaidimu kambariuose) Lietuvoje. Is jo ateidavo ir pasiimdavo ranku kiti vaikai ka nori, tai jis stovedavo ir verkdavo. O skriaudiko tevai apsimeta, kad nemato. Tai sitas dalykas mane siutindavo, as auklet svetimu vaiku neturiu teises, todel sunui sakydavau garsiai, kad taip, tas vaikas negeras, nes tu zaidei ir ateme is taves, bet as nieko negaliu padaryt. Ir siutindavo ne vaikas, nes jis nekaltas, o tevu abejingumas. As esu pries smurta, todel mokint vaiko duot atgal niekada nemokinau. Dabar jau esant reikalui apsigina, bet daznai lieka nesuprates kito vaiko elgesiu, nes prie to nera prates.