Wiku parašė:
Nepasimetusi,
Mums pernai taip buvo, už tai ir negavo vietos mažasis. O dabar rašo 7-as eilėje, bet grupė tik nuo 2 metų, tai įsivaizduoju, kad nuo rugsėjo tik priiminės
Wiku parašė:
Nepasimetusi,
Mums pernai taip buvo, už tai ir negavo vietos mažasis. O dabar rašo 7-as eilėje, bet grupė tik nuo 2 metų, tai įsivaizduoju, kad nuo rugsėjo tik priiminės
Aš norėjau dabar iš naujo prašymą pildyti. Nes jeigu negaunam vietos iki pavasario, tai nuo rudens jau geriau butu kitą darželį lankyti, kuris būtų arčiau dukros mokyklos, bet va pildant naują prašymą neleidžia pasirinkti ankstesnės datos nei rugsėjo 1. O aš dar iki to laiko tikėjausi gauti vietą. Nors dabar kuo ilgiau galvojau tuo labiau logiška atrodo pildyt prašymą vistiek iš naujo pasirenkant kitą darželį. Nes į šį dukra jau mažai ir beeis.
Meskutne parašė:
Aš norėjau dabar iš naujo prašymą pildyti. Nes jeigu negaunam vietos iki pavasario, tai nuo rudens jau geriau butu kitą darželį lankyti, kuris būtų arčiau dukros mo…
Na jei dabar esate 7-oje vietoje, tai sansas, kad artimiausiu metu issibrauks 7 vaikai ir jusiskis pateks, tikrai mazas. O naujai pildant prasyma taip, is esmes priemimas nuo rugsejo, nes dabar bus skelbiami konkursai naujiems mokslo metams. Ir jus balandi zinosite, ar gavot ar ne.
Mano nuomone optimaliausia yra laukti balandzio pirmu dienu (lygtai balandzio 1-18), kai bus skelbiama, kurie darzeliai kokio amziaus grupes formuos, kiek vaiku i juos priims, pagal tai ir koreguoti prasyma. Jau daug kartu minejau, viena yra formuojama amziaus grupe, kita yra priimamu vaiku skaicius.
Skambinausi pati i savo darzeli. Zodziu direktore labai nerekomenduoja dabar pradeti vesti, atsizvelgiant i musu situacija. Is vienos puses, sako, kad pati galiu uzsikresti, is kitos puses, dukrytes grupe lanko tiek mazai vaiku, kad yra sujungtos dvi grupes. Zodziu vaikai yra kitos grupes patalpose, ir dirba viena aukletoja is musu, kita is kitos grupes.
Tai net ir nezinau ka daryti Sako bent palaukit ka vyriausybe treciadieni nuspres del karantino pokyciu.
B.I.T.Ė. parašė:
O iš kur jūs sprendžiat, kad yra? 🙂
Skambinau i darzeli direktorei, sake turi vaiku 2019 m prasymu, tai sake formuos, todel ir nustebau..
Nepasimetusi parašė:
Skambinausi pati i savo darzeli. Zodziu direktore labai nerekomenduoja dabar pradeti vesti, atsizvelgiant i musu situacija. Is vienos puses, sako, kad pati galiu uz…
Na čia kiekvienos sprendimas, aš šiandien lankiausi nėštumo apziuroje, seselės vaikai 2 su maniške grupėje, tai irgi neplanuoja vaikų dar vesti be kovo, vyras dirba namuose ir bando išgyventi su vaikais :)) tai pas mus mieste sergamumo rodiklis ne Vilnius, Kaunas, bet o bet tačiau dirba su šeimos gydytoją ir mato situaciją, savo vaikams nenori..
Darželiai mato situaciją, nebent privatūs laukia išskėstom rankom, bet įtariu ir sveiko proto ribose..
Na o mūsų atveju mes namuose turime pilnas galimybes laikyti ir saugoti kai į darbus nereik vaikus, kitas dalykas kai turi eiti dirbti
Nepasimetusi parašė:
Na jei dabar esate 7-oje vietoje, tai sansas, kad artimiausiu metu issibrauks 7 vaikai ir jusiskis pateks, tikrai mazas. O naujai pildant prasyma taip, is esmes pri…
Pas mus situacija tokia, kad pernai registravau, kad lankyt nuo rudens, dar per vasarą rodė kelinti mes eilėje, bet nuo pavasario visiškai nekilo, atėjus rugsėjui pradėjo rašyti, kad nėra tinkamos grupės. Spalį perregistravau, parašiau nuo sausio 4 lankyti. Eiles pradėjo rodyti tik po naujų metų.
Wiku parašė:
Skambinau i darzeli direktorei, sake turi vaiku 2019 m prasymu, tai sake formuos, todel ir nustebau..
Tuomet tikrai gal 'ant dienų' pasikeis 🙂
Man jau irgi baisu tas eiles atsidarinėt 😁
B.I.T.Ė. parašė:
Tuomet tikrai gal 'ant dienų' pasikeis 🙂
Pas jus dar Vilniuj tai sistema normali, galit keitinetis. Kauno raj, tai nuo gimimo turi registruot, o as uzregistravau tik rugseji, tai gaut darzeli yra mazai vilciu
neringoselis parašė:
Pas jus dar Vilniuj tai sistema normali, galit keitinetis. Kauno raj, tai nuo gimimo turi registruot, o as uzregistravau tik rugseji, tai gaut darzeli yra mazai vil…
Tai ka tada darysite? Man tai Vilniuje patiko ta 100 eur kompensacija jei nepatenki i valstybini, sumazino kaina privataus