gabytenevins parašė:
O tos kurios miegate kartu ir maitinat, tai keičiat krūtinę? Nes aš bijau prie krašto guldyti, bet ar visą naktį iš vienos nebūtų blogai? 🤔
Aš keičiu krūtis, bet iš vienos pusės vyras iš kitos pristumta lovytė
gabytenevins parašė:
O tos kurios miegate kartu ir maitinat, tai keičiat krūtinę? Nes aš bijau prie krašto guldyti, bet ar visą naktį iš vienos nebūtų blogai? 🤔
Aš keičiu krūtis, bet iš vienos pusės vyras iš kitos pristumta lovytė
gabytenevins parašė:
As keiciu, vidury nakties pasiguldau is krasto. Visalaik laikau apglebus ranka, bet nesijudina tie vaikai mamos gleby. Kaifuoja nuo to artumo
Giedre30 parašė:
Sveikos mamos, mum 4 men 2 sav kas dar tokiu laiku vargsta su uzmigimu vakare?![]()
Panasus amzius, belekas dabar, kokia valanda reik migdyt :/
Lapkritėlė parašė:
Panasus amzius, belekas dabar, kokia valanda reik migdyt :/
4men ir savaite, kolkas ramus uzmigimas😊 diena gali but belenkas, bet vakare puse devyniu kaip laikrodukas, paguldai ir uzmiega, kartais nereik nei muzikeles nei svieseles 😊
plunksnyteirl parašė:
4men ir savaite, kolkas ramus uzmigimas😊 diena gali but belenkas, bet vakare puse devyniu kaip laikrodukas, paguldai ir uzmiega, kartais nereik nei muzikeles nei sv…
O kelinta keliasi?
Kesey parašė:
Mamytes, Kaip planuojat su primaitinimu daryti? Aš galvojau kai eisim skiepytis paklausiu gydytojo, bet kad viskas nusikelia neaiškiam laikotarpiui dabar.. mums tuo…
Mums nuo 5men pasakė, tai lauksim. Tiesa pasakius nebedegu noru dar ir su kosem žaist, bet teks
Kesey parašė:
Mamytes, Kaip planuojat su primaitinimu daryti? Aš galvojau kai eisim skiepytis paklausiu gydytojo, bet kad viskas nusikelia neaiškiam laikotarpiui dabar.. mums tuo…
O kodėl čia reikia gydytojo leidimo? Gal čia jūs kaip mama nuspręsti galit. Daktarai gydo ligas, o vaiko priežiūra tai nelabai jų sritis. Bent maniškė nors ir jauna nieko nežino nei pvz apie 4 mėn miego regresą nei krūties streiką ir panašius dalykus. Tai tikrai maitinimo klausimais nepasitikėčiau ja. Man tik neramu, kuo čia reikės primaitint, norisi nuo daržovių, bet kokių rasi pavasario pabaigoj? Nebent atvežtinių šviežių, o šiaip jau viskas seno derliaus, naminių jau nebeturim, o dar čia šita situacija, šluoja visi viską..
Kesey parašė:
Aš skaitinėju PSO rekomendacijas ir pan info, tai be 5men tikrai nepradėsiu