Ice-tea parašė:
Tai ka sakytu daktare ar sesele, kai mes ateitume su 6,5 kg 5 men 🙈🙈🙈🤣🤣 sikart mano nekomentavo, nes mes apie 500gr tik priaugam kiekviena men 🙃
Oi aš ten perku ir perku😁😁 ir dar pati parduodu vis ką nors🙂
Ice-tea parašė:
Tai ka sakytu daktare ar sesele, kai mes ateitume su 6,5 kg 5 men 🙈🙈🙈🤣🤣 sikart mano nekomentavo, nes mes apie 500gr tik priaugam kiekviena men 🙃
Oi aš ten perku ir perku😁😁 ir dar pati parduodu vis ką nors🙂
Agnietė parašė:
Aš tb prie tų, kurios nepirks brangiųjų, nes negaliu to leisti....
Aš irgi taip pat, neturiu tiek galimybių pirkti kėdutės už kelis šimtus
yummy mummy parašė:
Mes turim kedute 9-36 kg likusia nuo pirmagimio. Ja ir ketinam naudotirgi ne is brangiuju
Aš vidurinėliui tokią turiu, tai ir mažyliui pirksim.
Amelijaaa parašė:
Vat ir maitink vaikus ekologiskom darzovem 7 eu 1 ziedinis kompustas
Hmmm...
Amelijaaa parašė:
Vat ir maitink vaikus ekologiskom darzovem 7 eu 1 ziedinis kompustas
Aš praeitą sav pirkau iš Rimi ekologiškas, tai tikrai pigiau buvo
Ice-tea parašė:
Mes ir po 500g per mėnesį, gimėm 4kg.🙃
yummy mummy parašė:
Maniškė per 6 mėn apžiūra svėrė 6,900. Ūgis 67 cm. Gydytoja nieko nesakė, vaikas tikrai neatrodo alkanas. Bet labai išmuša iš vėžių aplinkinių pastabos - oi, kokia …
Mes tai kažkaip mažai tos aplinkos ir matėm per šitus karantinus 😏 asmeniškai man ji net burbuliukė atrodo, žandai yra, rinkutės irgi 😃 per foto ir visi sako burbuliukė 😆
Akyla parašė:
Mes ir po 500g per mėnesį, gimėm 4kg.🙃
Akyla parašė:
Mes tai kažkaip mažai tos aplinkos ir matėm per šitus karantinus 😏 asmeniškai man ji net burbuliukė atrodo, žandai yra, rinkutės irgi 😃 per foto ir visi sako burbu…
Mano mažių irgi visi vadina burbuliu, šiandien buvom skiepų, tai sveriam 8 kg ir 68 cm. Pastaruosius 2 mėnesius vos po 200-300 g priaugom ir ūgio nedaug, bet vaikis sveikas, guvus, daug valgo. Matyt daugiau juda, tai mažiau į kūną eina