Sauluzel parašė:
Mus taip skiepyja, skiepu rinkinis plius roto ir meningoko
Ir jokio pašalinio poveikio nebuvo? Vaikui labai skaudejo, kai iškart 3 dūriai?
Sauluzel parašė:
Mus taip skiepyja, skiepu rinkinis plius roto ir meningoko
Agnietė parašė:
O kaip su kiemu po skiepų- vieniems leidžia, kitiems ne... mums sakė neit į kiemą, na bet mes pėsčiomis ėjom namo, tai čia nebe kiemas? ;)
Aš ir pėstute grįšiu, pusvalandis kelio. Pirmą mėnesį net nežinojau, kad geriau neiti, dar po skiepo pasivaikscioti ėjom
@gnetuk parašė:
Mesyte nuo 7men jei viskas gerai.
Tai va, bet iš gyd susidarė įspūdis, kad anksčiau jau galima...nebeklausiau, po mėn pasitikslinsiu ;)
Čia šiaip, šių dienų aktualijos: šiandien į polikliniką lb skubėjau ir visiškai užmiršau kaukę pasiimti, tai poliklinikoje jaučiausi, kaip raupsuotoji,- buvau tokia vienintelė ir visi "varstė" žvilgsniais 😅😅😅 tad neuźmirškite kaukių dėl fizinio ir psichologinio gerbūvio 😜
Mamytės patarkit ką daryti, rytoj 9val einu tyrimus darytis, kraują ir šlapimą. Bet yra bėda jeigu aš nieko nevalgau iš ryto iškart tampo, gal ir jums taip buvo? Ką darėte? 🙉🙉 Vandens ne siūlykit, šiandien kaip tik rytą pabandžiau vandeniu pabūti, tai atpyliau visa 🙉🙉 greičiausiai, kad nera jokios išeities?? 😕
Agnietė parašė:
Čia šiaip, šių dienų aktualijos: šiandien į polikliniką lb skubėjau ir visiškai užmiršau kaukę pasiimti, tai poliklinikoje jaučiausi, kaip raupsuotoji,- buvau tokia…
Aš taip mūsų miestelio pardei pasijutau
DM_Bag parašė:
Gal vaikas buvo ko išsigandęs? 😥 Mano mergyte pora kart lauke taip aysimerkus klykt pradėjo tai manau dėl to kad pabudo ir pamatė pasikeitusią aplinka, ar tas vežim…
Migdau musu lovoi prie kruties nuo gimimo bet daba tik taip pradejo elktis nesenai visai kokia savate taip yra gal pabudus pamato kad manes nera sale ir bijo .. bet buna vidury nakties prabunda ir klykia o as sale guliu ir nereguoja kad esu gaunu sviesa ijunkti ir nesioti kad nurimtu 😕
Agnietė parašė:
O kaip su kiemu po skiepų- vieniems leidžia, kitiems ne... mums sakė neit į kiemą, na bet mes pėsčiomis ėjom namo, tai čia nebe kiemas? ;)
Kai daro skiepa kartu nuo meningokoko, tai mes nebunam ta diena lauke. Bet jai jus eisit pesciomis iki poliklinikos, tai manau tikrai nieko tokio.
O kai praeita menesi nedare nuo meninkoko tai mes buvom lauke dar po skiepo 4 valandas ir viskas buvo gerai.
Mexxy parašė:
Jo mazyle labai verke, bet viskas gerai.