skotaite parašė:
Mum ir siandien 5men ir taip pat jauciuos kad tik vakar gime
Sveikinimai mėnesiadienio draugui
skotaite parašė:
Mum ir siandien 5men ir taip pat jauciuos kad tik vakar gime
Sveikinimai mėnesiadienio draugui
astulia_p parašė:
Visų taip šypsos, o mano visą dieną rėkia. Beje šian ir 5 mėnesiai suėjo
Sveikinimai! Galim pasiguosti, mano irgi pikčiurna. Nuo ryto tik šypsos o kuo toliau dienoj tuo sunkiau darosi susišnekėti. Kaip atsibodo jau... aš dar kai viena auginu tai viena visad raminu... nėra kam pakeisti...
Smalleasy parašė:
Sveikinimai! Galim pasiguosti, mano irgi pikčiurna. Nuo ryto tik šypsos o kuo toliau dienoj tuo sunkiau darosi susišnekėti. Kaip atsibodo jau... aš dar kai viena au…
Siunciu stiprybes! Viskas laikina-praeis
Ginkps parašė:
Man padėjo nešiojimas, vaikščiojimas valgant. Aišku, rankas pakerta, bet nusiramina ir valgo. O tik prisėdu - rėkia. Žiaurus šitas šuolis, tikrai :/
Prieš kelias dienas tai veikė valgymas nešiojant, bet jau nebeveikia 🤦🏻♀️
awietine parašė:
Dar pamėginkit feną dėl garso įjungt. Maniškė iš karto nusiramina valgymui nuo to garso. Aišku kitam kambario gale jis, nes garsu. Bet padeda mums labai.
Bijo maniškis feno, kaip ir siurblio..whitenoise irgi nebepadeda 🙈
Giedre30 parašė:
Siunciu stiprybes! Viskas laikina-praeis![]()
Ačiū. Na nežinau praeis gal po kokių metų kai protas kitas bus nes šiaip mano vaikis nuo gimimo yra zirzalas ir apie tokius dalykus kaip pvz kambarių susitvarkymas kai vaikas miega tik pasvajoti galiu. Miega po 20-30 min tai aš bėgiodama ant pirštų galiukų daugmaž viską apsimėtau...ir kaip kažkas rašė tik išėjus į lauką porą valandų galiu gatvėm ir mintim paklaidžioti ramiai
Matau diskutuojat apie ėjimą pas gydytoją. O kaip jūsų mažiai elgiasi gydytojo kabinete? Maniškis per ketvirtojo mėnesio apžiūrą visiškai nenorėjo leistis daktarės čiupinėjamas. O ant apžiūrų stalo guldant net ir man pačiai užsiklykdavo taip lyg tas stalas būtų įkaitintas ugnim
Smalleasy parašė:
Matau diskutuojat apie ėjimą pas gydytoją. O kaip jūsų mažiai elgiasi gydytojo kabinete? Maniškis per ketvirtojo mėnesio apžiūrą visiškai nenorėjo leistis daktarės …
As tai paskutini karta pagalvojau, kad musu mazius nemegsta gydytojos. Visada visur linksmas, o cia tik ja pamate i kabineta ieinant, iskart susigraudino, o kai nurimo ne garso neisleido. Tik isejo gydytoja is kabineto, tai iskart pradejo apsnekinet 😁
chiko.time parašė:
As tai paskutini karta pagalvojau, kad musu mazius nemegsta gydytojos. Visada visur linksmas, o cia tik ja pamate i kabineta ieinant, iskart susigraudino, o kai nur…
Maniškis atrodo apskritai nei gydytojų nei sesučių mėgsta nes kai gulėjom ligoninėj sesutei net prisiliesti neleisdavo. Miegančiam bandė pulsometrą uždėti tai tik pirštu prilietus pabudo ir iškart rėkti
Akyla parašė:
Pas mus dar tik rankytėm pagauna ir čiupinėja. Bet iki burnos neprisitrukia![]()
Musu mergaite kojytes susidejo i burnyte jau pries dvi savaites, dabar pats megstamiausias zaisliukas 😍, bet tada dar net keturiu menesiu neturejo, tai neramu, ar neskuba ji.... 🤔
gabytenevins parašė:
Prieš kelias dienas tai veikė valgymas nešiojant, bet jau nebeveikia 🤦🏻♀️
Mes atradom, kad uzmigti padeda upės ciurlenimo garsas. Pastebėjau, kai ėjom. Bernardinų sode palei upę, tai po to namuose pradėjom naudot prieš miegą 🙂