Akyla parašė:
Nu liūdesėlis 😩
Lietuviai visada bizniuką suka 😁🤷♀️
Akyla parašė:
Nu liūdesėlis 😩
BusimaMamaa parašė:
Sveiki. Ar buvo Beaba is UK komplektacijoje indelis grudams? Ar pirkote atskirai? Dekui
Mamytės, kurių vaikučiai dar nesivarto, kiek per dieną laikot leliukus ant pilvuko? Klausiau vienos pažįstamos kineziterapeutės, ką daryti, kad vartytųsi, gal kokių pratimukų, mankštelių pasiūlytų. Tai paklausė, kiek laiko per dieną laikua mažiukę ant pilvuko. Paskaičiau, kad nuo 15-45min. Sakė ženkliai padidinti laiką. Kai tik nemiega versti ant pilvuko ir tegul guli. Sakau, bet maniškei atsibosta. Sako, šnekinti, žaisti, svortuoti, dainuoti, juokinti tad įdomu, kiek jūs laikot savo kleckiukus ?
Ice-tea parašė:
Taip taip, jos ergonomiskos tos bobabet boba i prieki kaip supratau negali ziuret, tik i mama, gal ir suklydau domedamasi, bet jau viskas, nusipirkom
man man…
Jus ne Lietuvoje gyvenat turbut? Nes jie pristato tik i UK ir Airija deja
BusimaMamaa parašė:
Iš uk atsisiuntus kainavo 70e Beaba 😊
Is kokio puslapio siuntetes gal galit imest?
Ice-tea parašė:
Taip taip, jos ergonomiskos tos bobabet boba i prieki kaip supratau negali ziuret, tik i mama, gal ir suklydau domedamasi, bet jau viskas, nusipirkom
man man…
ar as akla bet raso kad tik i uk arba airija siuncia
BusimaMamaa parašė:
Mūsų mažyliui ratas neprilipo...bijo jo 🥺
Bet va čiužnuką lb mėgsta 😊
Musu jauciu iskristu, nes vonelej ant gultuko kai duoda su kojom, vanduo i sonus lekia :))))
Akyla parašė:
Nu liūdesėlis 😩
O kur jus pirkot? Nes as to kruopu induko noresiu nebuvo ten
NaujaM parašė:
Is kokio puslapio siuntetes gal galit imest?
As gyvenu LT tik naudojames firma, eshopwedrop ji turi 7 salis, is kuriu gali siustis pas juos, jie paskui atsiuncia i LT aisku pasiima mokesti sau, bet vistiek pigiau, seimoj mes jau senai naudojames tokiomis paslaugomis
nes ne viska LT turi arba zymiai pigiau nusiperki :))
xbrigitux parašė:
Mamytės, kurių vaikučiai dar nesivarto, kiek per dieną laikot leliukus ant pilvuko? Klausiau vienos pažįstamos kineziterapeutės, ką daryti, kad vartytųsi, gal kokių…
Uoj as td labai mazai laikau, i diena gal 15-20 min per visus kartus lb jau nepatinka🙈🙈🙈 saukia, ir tv rodau, ir zaisliuku duodu ir pati staipausi kartais, bet biski pabuna ir td dudos 🤣🤣🤣
Ice-tea parašė:
man man…
Ice-tea parašė:
Musu jauciu iskristu, nes vonelej ant gultuko kai duoda su kojom, vanduo i sonus lekia :))))
Aš pirkau iš kudykiuprekes.lt 12eur. Taip pat iš ten ir indelius ir šaukštelių kelis pasiėmiau. O šiaip mačiau daug kur yra tų indelių pirkt.