Jureja parašė:
Man atrodo jūs jau anksčiau ją buvote rekomendavus, aš ją isigijau ir laaaabai džiaugiuosi, labai padėjo 🙂
Tikrai labai faina knygute man patinka kad tos manksteles tokios paprastos ir mazuliui labai patinka
Jureja parašė:
Man atrodo jūs jau anksčiau ją buvote rekomendavus, aš ją isigijau ir laaaabai džiaugiuosi, labai padėjo 🙂
Tikrai labai faina knygute man patinka kad tos manksteles tokios paprastos ir mazuliui labai patinka
robertaa parašė:
Sveikos mamytes, gal kuri busit susidurusios... mano vaikucio akys siek tiek begioja ir jis neziuri i zmogaus veida/akis. Dar pries karantina buvome pas akiu gydyto…
Gal taip tik atrodo, kad neziuri? Dabar neberandu straipsnio, bet kazkur buvo schema imesta kaip kudikiai ziuri. Tai jie tokiu kaip kampu ziuri atrodo
giedre0811 parašė:
Valgom koja 😂
😂😂😂🥰
giedre0811 parašė:
Valgom koja 😂
Skanaus🥰
robertaa parašė:
Sveikos mamytes, gal kuri busit susidurusios... mano vaikucio akys siek tiek begioja ir jis neziuri i zmogaus veida/akis. Dar pries karantina buvome pas akiu gydyto…
Manau gerokai per anksti diagnuozuoti tokias ligeles 🙄 kreivaliojas akys ir maniskei, atrodi kartais kad isvis zvairuoja, nesinervuokit, viskas gerai mazuliui 🥰🥰🥰
robertaa parašė:
Autizmas yra daug kompleksiskesnis raidos sutrikimas, nei akių bėgiojimas. Taip, tai būdinga tokiems vaikučiams, kad nežiūri į akis, neišlaiko žvilgsnio, tačiau jeigu plačiau paskaitytumete, tai šalia to būdinga ir socialines šypsenos nebuvimas (kai šypsena nereaguoja į tėvelių kalbinimus, zaidinimus), nereagavimas į tėvų kalbiniulmus (nespurda ar kitaip nerodo džiaugsmo), nesidomejimas žaislais, ar domėjimasis tik vienu žaislu, perdėtas ramumas/neramumas, sujautrinta reakcija į šviesos šaltinius, garsus, dažnai tokie vaikučiai ir mažiau guguoja. Autizmas yra požymių visuma, vien iš akyciu lakstymo tikrai neprirasykite savo vaikučiui sutrikimų 🙂
robertaa parašė:
Kazkur skaiciau, kad tik nuo puses metu galima ligu ieskot akytese, o seip iki puses ten ju akys savaip juda, musu kazkaip zvairuodavo i nosi ar kaip, isigande buvom, bet paskui praejo, manau lb nepergyvenkit ir sau ligu neieskokit, bet aisku lengva pasakyt 😊 man pradzioj uosviene pienlige vaikui nustate, stresavau, guglinau, bet nebuvo nei ka db virsuj dantys lyg ir baltuot pradejo, mamai nufotkinau, sako nu gal dantys, bet virsuj, idomiai, gal pienlige vaikui 🙈🙈 sakau nebebludyk su ta pienlige 🤣🤣
Beje, ikeliu foto, gal kam panasiai yra? Kitoj pusej lygiai taip pat ;)
NaujaM parašė:
Sveiki. Ar buvo Beaba is UK komplektacijoje indelis grudams? Ar pirkote atskirai? Dekui
Nebuvo, kolkas dar nepirkau, bet planuoju įsigyt 😊