Smalleasy parašė:
Mano mažius mėgsta pagriežti dantukais, ar tai kažkas blogo ar nekreipti dėmesio? 🤔 tais išmislais kad vaikas turi kirmėlių nenoriu tikėt. Man toks jausmas kad turi…
Mano ir griezia. Atrado ir dziaugiasi.
Smalleasy parašė:
Mano mažius mėgsta pagriežti dantukais, ar tai kažkas blogo ar nekreipti dėmesio? 🤔 tais išmislais kad vaikas turi kirmėlių nenoriu tikėt. Man toks jausmas kad turi…
Mano ir griezia. Atrado ir dziaugiasi.
gabytenevins parašė:
Jums dygsta krūminiai, mėlynuoja, nes suaktyvėjus toje vietoje kraujotaka, turi prasikalti pro dantenas, tada dings ir mėlynės 🥰 Džiaukities, kad vaikelis ramiai re…
Jeo galitnparodykit dar savo mazuju dantu pastas? Pirkau nuo 0 iki 5 jordan vaistineje bet paskaicius sudeti nesinori jos naudot. Raso nuryti negalima, o ka tokiai kleckiai paaiskinsi.
Flaminga parašė:
Jeo galitnparodykit dar savo mazuju dantu pastas? Pirkau nuo 0 iki 5 jordan vaistineje bet paskaicius sudeti nesinori jos naudot. Raso nuryti negalima, o ka tokiai …
ar reikia dantu pastos jau? man kai ejau tvarkyt savo dantu klausinejau tai sake kad dantu pasta realiai kai isdygs kruminiai, kaip ir dantu sepetukas, o kolkas uztenka su antpirsciu ar net merliuku valyt 😅 nepamenu tik ka gabyte buvo rasius 🙈
Smalleasy parašė:
Praeis , maniskis grieze gan ilgai tik dabar perskaicius jusu posta susimasciau kada gi nustojo net nepastebejau
bora_bora parašė:
Maniškis griežė, kai tik išdygo apatiniai ir viršutiniaiaš įtariau, kad jam tiesiog įdomu. Dabar metė šį hobį
![]()
Hobį 😂😂 įtariu maniškis irgi atrado šį hobį 🙈
Flaminga parašė:
Jeo galitnparodykit dar savo mazuju dantu pastas? Pirkau nuo 0 iki 5 jordan vaistineje bet paskaicius sudeti nesinori jos naudot. Raso nuryti negalima, o ka tokiai …
Visai ši patinka
giedre0811 parašė:
ar reikia dantu pastos jau? man kai ejau tvarkyt savo dantu klausinejau tai sake kad dantu pasta realiai kai isdygs kruminiai, kaip ir dantu sepetukas, o kolkas uzt…
Man odontologe irgi užsiminė, kad galima su vata rankomis pavalyti...pasirinkti , kaip patigiau pačiai, bet VALYTI ;)
Agnietė parašė:
Man odontologe irgi užsiminė, kad galima su vata rankomis pavalyti...pasirinkti , kaip patigiau pačiai, bet VALYTI ;)
As valau be pastos, nes neradau be skonio (kaip gabyte rekomendavo) maziukams... Naudoju antpirsti, nors nupirkau ir vieno danties sepetuka Jordan, bet dukrai jis daugiau kaip kramtukas, pati su juo "valosi", o man neleidzia valyt. Su antpirsciu problemu nera, nes nuo 6men valiau su juo, tai ji pripazista kaip dantu sepetuka
Smalleasy parašė:
Maniskis irgi grieze grieze, db jau nustojo irgi buvau sunerimus truputi
Mano pasta is livinin ar kaip ten su skoniu, bet dar nlb mum sekasi valyt gerai, nlb leidziasi, kiek leidziasi tiek pabraukiu, o pats labiau kramto ji 🙄🙈