DovilėAp parašė:
Visada taip yra ir bus, jei yra viena bėda, atsiras 10 naujų😖 turiu ir aš bėdų su nugara, ir dar artritas įtariamas...vyras karininkas, dažniausiai tik savaitgaliai…
Pas mus identiškai🤦♀️ eina sau, mano nervai visai pakrikę 🤦♀️
DovilėAp parašė:
Visada taip yra ir bus, jei yra viena bėda, atsiras 10 naujų😖 turiu ir aš bėdų su nugara, ir dar artritas įtariamas...vyras karininkas, dažniausiai tik savaitgaliai…
Pas mus identiškai🤦♀️ eina sau, mano nervai visai pakrikę 🤦♀️
Naktį guliu ir nervuojuos: 1,5 mėn mažas ištisai geria pieną, aß lovoj aplink jį šokinėju ir keičiu puses... tokia karvutė jaučiuos iš nevilties jau mūkti norisi... taip mintyse besiskundžiant, mažas apsivertė ir prisiglaudė: taip miela ir gera pasidarė - pabūsiu dar karvute 😅😂🙈
gabytenevins parašė:
Man 25metai, pagal programą priklausė kaklelio tyrimas, rado 1 lygio ląstelių pakitimus, po 4mėnesių kartojom ir jau rado 2 lygio ląstelių pakitimus (4 lygis jau ka…
Gabyte, kaip praejo tyrimas? Man darys jau konizacija kaklelio, tada ziures ar yra rimtu pakitimu, ar vistik dar tik priesvezine stadija.
Elena.P parašė:
Paskaiciau cia jusu komentarus, ir kaip Nyaja atrodo rase, toks gerietiskas pavydas sukilo nestukem 🥰 ne veltui sakoma, nestumas - ne liga, bet uzkreciama 😁
Grynai😂 jei nėštumai būtų be jokių sunkumų, tikrai gimdyčiau😀
Svajone00 parašė:
Gabyte, kaip praejo tyrimas? Man darys jau konizacija kaklelio, tada ziures ar yra rimtu pakitimu, ar vistik dar tik priesvezine stadija.
Šiandien ryte darė, dar naiviai tikėjausi, kad apžiūrės ir pasakys, kad nereikia..Bet deja deja, ėmė net du mėginius, ašarytė išriedėjo abu kartus, nors gydytoja profesionalė tikra ir akušerė su ja dirbanti superinė papuolė, davė laiko ir atsipalaiduoti (kas nelabai buvo įmanoma) ir vandens paskui davė atsigerti, nuolat klausė ar viskas gerai, ar nesilpna, ramino, nes aš jau atėjau kaip popierius perbalus iš baimės 🙈🙈 Gydytoja Vitkauskaitė klinikose Kauno, jauna, bet matosi, kad puikiai išmano savo darbą, viską nuosekliai paaiškino, ką darys, kokie žingsniai laukia toliau po tyrimo atsakymų, į visus klausimus atsakė rūpestingai, ne taip kaip klinikose būna greit greit 🤦🏻♀️ Nes mano ir ŽPV teigiamas, tai klausiau dėl skiepo ir dėl vyro, nes nelabai domėjausi iki to, kas kaip 🤷🏻♀️
Elena.P parašė:
Paskaiciau cia jusu komentarus, ir kaip Nyaja atrodo rase, toks gerietiskas pavydas sukilo nestukem 🥰 ne veltui sakoma, nestumas - ne liga, bet uzkreciama 😁
Kai pradėjo šitoj grupėj atsirast nėščiųjų vėl, aš irgi pasvajodavau "kaip faina joms.., negi man ir vėl 6 metus laukt..."... užteko poros ciklų 😅 bet db kažkaip stresuoju, tb mažiaus "bėdos" lb neramina - kaip susitvarkysiu...
Agnietė parašė:
Kai pradėjo šitoj grupėj atsirast nėščiųjų vėl, aš irgi pasvajodavau "kaip faina joms.., negi man ir vėl 6 metus laukt..."... užteko poros ciklų 😅 bet db kažkaip st…
va va, as irgi skaitau ir galvoju kaip faina 😀 bet kolkas ne, nebent netycia bus 🙈 pirma nama reik nusipirkt 😅
giedre0811 parašė:
va va, as irgi skaitau ir galvoju kaip faina 😀 bet kolkas ne, nebent netycia bus 🙈 pirma nama reik nusipirkt 😅
Tai mes su vyru juokiamės, kad abu vaikai "netyčia" - visiškai netikėjom 😊
Užkilo pipirui temperatūra 38. Ar jau reikia numušinėti ar dar gali pats organizmas su tokia tvarkytis? Pats vaikas guvus, pavalgė ir bendrauja daug. Tai prašosi daug pieno ir nusnaudžia tada šiek tiek. Taip pasimečiau, nes pati sau niekad nemušu tokios, o va, nežinau, kaip su mažyliu elgtis. 🤔