gabytenevins parašė:
Man darė antradienį, ten realiai net nesupranti ką daro, tik aš irgi prisiskaičius baimės pilnom akim nuėjau, bet ten jos moka viską greit padaryti, man pasakė - pa…
Tai va kaip skirtingai visos gines sneka Aciu uz info
gabytenevins parašė:
Man darė antradienį, ten realiai net nesupranti ką daro, tik aš irgi prisiskaičius baimės pilnom akim nuėjau, bet ten jos moka viską greit padaryti, man pasakė - pa…
Tai va kaip skirtingai visos gines sneka Aciu uz info
Mettija parašė:
Sveiki, prasau patarimo dovanu klausime: 10 mete mergaite uzsiprase pinigu,kad galima butu idet i saskaita ir ji zaidimuose pirks gyvybes🤦♀️ na Kaledos as tikrai n…
Ieškokit kompromiso, jei su 10mete pyktis nenorit😁😁 nes taip taip, jiems tokie dalykai dabar labai "svarbūs", nors mum atrodo š...gal dalį pinigų skirti tiems žaidimam, dalį normalesnei dovanai😊
gabytenevins parašė:
Aš ištikro neištvėriau tiek laiko tai šiek tiek daugiau negu po savaites myliukas buvo net nieko ir nenutiko 😀🙈
Bet man poto dare ir konizacija tai jau sąžiningai 3savaites kentėjau bet ir kraujavau aš ilgai 🙂
Mettija parašė:
Sveiki, prasau patarimo dovanu klausime: 10 mete mergaite uzsiprase pinigu,kad galima butu idet i saskaita ir ji zaidimuose pirks gyvybes🤦♀️ na Kaledos as tikrai n…
Vyro sesers mergaitė užsiprašė akrilinių dažų ir laisvalaikio kuprinės
o šeip manau svarbu jiems tie žaidimai 🙈 pati žaisdavau ir pirkdavau nesamones
DovilėAp parašė:
Ieškokit kompromiso, jei su 10mete pyktis nenorit😁😁 nes taip taip, jiems tokie dalykai dabar labai "svarbūs", nors mum atrodo š...gal dalį pinigų skirti tiems žaidi…
Suprantu, kad svarbus, ne bet juk Kaledos🙂 ir lai tevai perka ir moka uz zaidimus, skatindami akiu gadinima ir rysio nebuvima🤦♀️pagalvojau gal patiks rankdarbiu rinkinukas su deimantu klijavimais🤔
Mettija parašė:
Suprantu, kad svarbus, ne bet juk Kaledos🙂 ir lai tevai perka ir moka uz zaidimus, skatindami akiu gadinima ir rysio nebuvima🤦♀️pagalvojau gal patiks rankdarbiu r…
Pritariu. Jeigu jau nori ir tevai leidzia, tada patys tevai turetu tuo pasirupinti
Mettija parašė:
Suprantu, kad svarbus, ne bet juk Kaledos🙂 ir lai tevai perka ir moka uz zaidimus, skatindami akiu gadinima ir rysio nebuvima🤦♀️pagalvojau gal patiks rankdarbiu r…
Dėl rankdarbių, reikėtų įvertinti, ar mergaitė tuo domisi. Jau pakankamai didelė, kad būtų aišku, ar yra linkusi prie rankdarbių. Ne visi turi tam "gyslelę". Bet kuriuo atveju tokio amžiaus vaikui siūlyčiau pirkti dovaną, kuri vis tiek bus daugmaž "madinga", o ne iš serijos - ai, čia teta padovanojo nesamonę 😁
Mano draugė neseniai sveikino panašaus amžiaus mergaitę. Į gražią dėžę surinko daug įvairių dalykų: laikroduką, spalvotų kojinių, lūpų balzamą, apyrankę ir dar ten kažko 🤷♀️ Sakė, kad labai patiko
yummy mummy parašė:
Dėl rankdarbių, reikėtų įvertinti, ar mergaitė tuo domisi. Jau pakankamai didelė, kad būtų aišku, ar yra linkusi prie rankdarbių. Ne visi turi tam "gyslelę". Bet ku…
Aš irgi už rinkinius. Pati labai dažnai dovanoju tiesiog ką nors sukomplektavus, turinys priklauso nuo progos, nuo žmogaus ir pan.🙂 ir daug galvos sukt nereikia
yummy mummy parašė:
Dėl rankdarbių, reikėtų įvertinti, ar mergaitė tuo domisi. Jau pakankamai didelė, kad būtų aišku, ar yra linkusi prie rankdarbių. Ne visi turi tam "gyslelę". Bet ku…
Aciu lb Jusu mintis 100 k geresne🙂