Mettija parašė:
Aciu lb Jusu mintis 100 k geresne🙂
Aš neseniai dovanojau šešiametei įvairių dovanėlių gimtadieniui- lb patiko, o tarp smulkmenų galima ir tuos 1-2 eurus įdėt ( žaidimams ar kam kitam 😅🙈)...
Mettija parašė:
Aciu lb Jusu mintis 100 k geresne🙂
Aš neseniai dovanojau šešiametei įvairių dovanėlių gimtadieniui- lb patiko, o tarp smulkmenų galima ir tuos 1-2 eurus įdėt ( žaidimams ar kam kitam 😅🙈)...
Agnietė parašė:
Aš neseniai dovanojau šešiametei įvairių dovanėlių gimtadieniui- lb patiko, o tarp smulkmenų galima ir tuos 1-2 eurus įdėt ( žaidimams ar kam kitam 😅🙈)...…
Ka mazdaug tai 6metei idejot?
Ice-tea parašė:
Ka mazdaug tai 6metei idejot?![]()
Vaikiška kosmetika, raktų /kuprinės pakabukas - vienaragis; frozen detangled (ilgiems plaukams) šukos, veidrodelis, kosmetinė/rankinė... dar kažkas - nebeatsimenu ;)
Ice-tea parašė:
Ka mazdaug tai 6metei idejot?![]()
as sesiametei nupirkau pagalve kuria gali pats nuspalvint 😁 kadangi megsta piesti ☺️
giedre0811 parašė:
as sesiametei nupirkau pagalve kuria gali pats nuspalvint 😁 kadangi megsta piesti ☺️
Super ;) dar mačiau būna maikučių, kurias irgi gali nusispalvinti
Ką dovanosit savo vaikučiams Kalėdoms? 🤔 gal kokių fainų žaisliukų užmatę? Nes maniškiui įdomu dabar tik mašinos, bet gaus per gimtadienį nuo abiejų senelių tą elektromobilį, paspiriamas turi dvi iš anksčiau, gal kas pirkę triračius tuos į lauką? Ar fainai? Ar čia tik vasarai? 🤔
gabytenevins parašė:
Ką dovanosit savo vaikučiams Kalėdoms? 🤔 gal kokių fainų žaisliukų užmatę? Nes maniškiui įdomu dabar tik mašinos, bet gaus per gimtadienį nuo abiejų senelių tą elek…
Aš tb nieko ar liofilizuotų vaisių...na gal simboliškai kokį vilkelį 😅 kažkaip neaktualu jam niekas dar, tai nesinori užsigriozdinti namų, nes vietos nedaug
gabytenevins parašė:
Ką dovanosit savo vaikučiams Kalėdoms? 🤔 gal kokių fainų žaisliukų užmatę? Nes maniškiui įdomu dabar tik mašinos, bet gaus per gimtadienį nuo abiejų senelių tą elek…
Mes pirkom triratuka (ta su rankena) gimtadieniui, tai labai pasiteisines pirkinys... Aisku, jo, ne ziemai. Bet mes is karto pirkom, dar pavazinejom, kol buvo silciau. Tai ziauriai dukrai patiko! Pirma diena po 15min jau ziurim miega jame nors siaip vezime jau nebeuzmiega. Patinka skambinti skambuciu, sviesele, kur isijungia jungineja
Sanem parašė:
Mes pirkom triratuka (ta su rankena) gimtadieniui, tai labai pasiteisines pirkinys... Aisku, jo, ne ziemai. Bet mes is karto pirkom, dar pavazinejom, kol buvo silci…
Is kur pirkot?