Ice-tea parašė:
As kaip minejau nupirkom is lidlo balansini triratuka, sesti bijo, seip nebent patampo, lb tikiuos, kad vasara nores ji panaudot 🙈😁☺️
Tai gal maniškiui patiks 😂😂 nes man toks vaizdas, kad mano vaikas nieko nebijo, eina kaip tankas 😂😂
Ice-tea parašė:
As kaip minejau nupirkom is lidlo balansini triratuka, sesti bijo, seip nebent patampo, lb tikiuos, kad vasara nores ji panaudot 🙈😁☺️
Tai gal maniškiui patiks 😂😂 nes man toks vaizdas, kad mano vaikas nieko nebijo, eina kaip tankas 😂😂
plunksnyteirl parašė:
Pas mus toks mergytems irenginejimas, pavasari jau gales visos zaisti😊
Labai dailus 🤩 vyras pats daro?
Pas mane ir ateityje toks namukas numatytas, bus vyrui darbo 🙃
Žiedūnė- parašė:
mamytes vilnietes, kur vedat savo mazylius patikrinti regejimo?
1k tikrino Santarose ir 1k pagalba mažyliui
Žiedūnė- parašė:
mamytes vilnietes, kur vedat savo mazylius patikrinti regejimo?
Į santariskes planuoju vesti arba "senoji pelėda", ten irgi tokius mažiukus priima
Dinute parašė:
Labai dailus 🤩 vyras pats daro?
Pas mane ir ateityje toks namukas numatytas, bus vyrui darbo 🙃
Oj ne, pirkom🤭🤭🤭 Vyrui mano kantrybes maza butu daryt, bet ji surinkti buvo smagumu🤭🤭🤭 Gavom palete lentu ir varztu😁
Mamos, ne reklama, tiesiog žinau, kad artėja Kalėdos ir norit palepinti savo zuikius, o kartais lėšos neleidžia pirkti to, ko norėtųsi.. Yra žaislų išparduotuvė Alytuje - Auslinda, šiandien buvau jų sandely, labai didelis pasirinkimas, tiek smulkių žaisliukų, tiek populiariųjų - babyborn, paw patrol, įvairūs triračiai, stumdukai, žodžiu visko daug ir tikrai labai geromis kainomis, plius dabar dar taiko nuolaidas ☺️ Čia tiesiog gal kažkam bus aktualu ☺️
gabytenevins parašė:
Mamos, ne reklama, tiesiog žinau, kad artėja Kalėdos ir norit palepinti savo zuikius, o kartais lėšos neleidžia pirkti to, ko norėtųsi.. Yra žaislų išparduotuvė Aly…
Taiip ten geris!! As pati Vilniete, Alytuj tekdavo darbo reikalais lankytis, tai ta parduotuve netoli. Omg kiek as ten pinigu esu palikus dar ne savo vaiku dovanom 🤣
Elena.P parašė:
Taiip ten geris!! As pati Vilniete, Alytuj tekdavo darbo reikalais lankytis, tai ta parduotuve netoli. Omg kiek as ten pinigu esu palikus dar ne savo vaiku dovanom …
Va va, man tas pats, ten kai kainos tokios tikrai nedidelės, tai atrodo visko reikia, šiandien per plauką čiuožyklos nenupirkau 😳😳 nors mes bute gyvenam 😂😂😂
gabytenevins parašė:
Va va, man tas pats, ten kai kainos tokios tikrai nedidelės, tai atrodo visko reikia, šiandien per plauką čiuožyklos nenupirkau 😳😳 nors mes bute gyvenam 😂😂😂…
Taip pat Kaune galiu parekomenduoti Vilijampoleje. Yra Jonelio sandelys, tai visko yra ir nauju ir naudotu zaislu, lovyciu supyniu ir visokiu kitokiu dalyku. Ir Vilijampoles turguje yra zaisliuku skyrius, naudoti zaisliukai 2-5€ kainomis. Reikia nereikia pripirko mociute 😁
chiko.time parašė:
Taip pat Kaune galiu parekomenduoti Vilijampoleje. Yra Jonelio sandelys, tai visko yra ir nauju ir naudotu zaislu, lovyciu supyniu ir visokiu kitokiu dalyku. Ir Vil…
Berods, ir internetu prekiauja, "Jonelis ir Ko"?🤔