vaikaite parašė:
Ar ejot siandien i lauka?
Ėjom, apie valandą pabuvom.
vaikaite parašė:
Ar ejot siandien i lauka?
Ėjom, apie valandą pabuvom.
astulia_p parašė:
Buvom, Dainavos poliklinikoje gydytojas Mickus
Tikrai pilna laikų pas jį dabar , liux, užsiregistravau jau 👍
xbrigitux parašė:
Metukų amžiaus tikrina akis? Man tai nieko neminėjo... 🤷🏼♀️
Mes šiandien buvom skiepo, tai pasverė, pamatavo ir sako aj dar nebuvot akių pasižiūrėti išrašysiu siuntimą 🤷♀️
ir dar pas ortopedą parašė siuntimą, nes vaikštant sakau keistai pirštukus riečia, tai sako tegu pažiūri 🤔🧐
Akyla parašė:
Aj tai akių dugną net tiria, oj tai nelabai turėtų patikt 😒
Apie patikimą kalbos net nėr mano tai rėkė. Realiai tai aš ir nesuprantu, ką jie ten mato. Kai suaugęs tai ir pasakai matai arba ne
giedre0811 parašė:
HELP! kaip valyt dantukus kai dygsta ir virsuj ir apacioj kruminiai? skauda vaiku paraudusios dantenos ir suka i sona galva 😭 nors pries tai noriai valydavos🙄
Teks prakentėti šį etapą, kol prasikals pro dantenas, aš dėdavau antpirštį į šaldytuvą, tada užsidėdavau ant piršto ir leisdavau pakramtyti, vėsuma padėdavo, tada leisdavosi ir išvalyti
vaikaite parašė:
Ar yra kieno vaikai bijo maudytis? Ka daryt? Jis pradeda verkti jau kai plaunu vonia arba plaunuos galva pasilenkus, tai jis salia atovi ir verkia🤷♀️🙊
Mums taip buvo apie menesi, bet veliau viskas praėjo, ateina toks etapas
skotaite parašė:
4 iltiniai kalas vienu metu 🙈 nuprotesiu ant papo 24h kabo istisai 😭
Stiprybės... maniškis naktimis nuolat geria (mačiau krūminis lenda), o speneliai skausmingi kaip po gimdymo...ir taip jau trečias mėnuo 😡🙈
Agnietė parašė:
Stiprybės... maniškis naktimis nuolat geria (mačiau krūminis lenda), o speneliai skausmingi kaip po gimdymo...ir taip jau trečias mėnuo 😡🙈
Oho ilgokai tesias, mes su kruminiais lengvai praejom nors iskart trys lindo 😱