Mexxy parašė:
Mamytės, gal kuri padės. Manoji, kai suvalgo apie puse porcijos kieto maisto (ar tai būtų darzoviene, ar grūdų košė), pradeda rėkti. Ir kita pusė valgymo būna su re…
Gal dantukai auga? 🙂
Mexxy parašė:
Mamytės, gal kuri padės. Manoji, kai suvalgo apie puse porcijos kieto maisto (ar tai būtų darzoviene, ar grūdų košė), pradeda rėkti. Ir kita pusė valgymo būna su re…
Gal dantukai auga? 🙂
MiMac parašė:
Gal dantukai auga? 🙂
Dantukai dar du turbūt lenda, nes viska kišasi į burna, bet ar gali mazdaug kasdien dėl jų valgydama rekti?
Mexxy parašė:
Dantukai dar du turbūt lenda, nes viska kišasi į burna, bet ar gali mazdaug kasdien dėl jų valgydama rekti?
Na pas mus taip būna, kad verkia valgydama, bet valgo, tai suprantu, kad vėl dantukas auga 🙂 kartais šiaip rėkia, kai košė pvz vakare būna netokia, prie kokios įpratus, tada aš kartu rėkiu taip ir valgom 😂 gal Jūs pabandykit prieš maistą, kokį dentinox patepti ir pabandyti, arba tiesiog skystesnę, kaip sriubytę košytę pasiūlyti 🤷♀️
Maniškis mane stebina.... skundžiaus, kad nevalgadieniai... vakare pagaminau skanią veršienos/batatų/bulvių/kalafijorų košę (tikrai skanu, ragavau), o jis 3 šaujštelius ir viskas... susinervinau ir šalia jo maisto įsidėjau mums gaminto (dešrelės faršo, švieži troškinti kopūstai, bulvės): mažius pamatęs tik ištarė "niam niam" ir viską suvalgė (savo maistą sumiksuotą su tais kopūstais ir dešrelėmis)... likau be žado... ar čia jam jau užkniso jo maistas- tad nebevalgo...
Agnietė parašė:
Maniškis mane stebina.... skundžiaus, kad nevalgadieniai... vakare pagaminau skanią veršienos/batatų/bulvių/kalafijorų košę (tikrai skanu, ragavau), o jis 3 šaujšte…
As saviškiui jau nebegaminu "jo maisto" nes nevalgė, nieko, visai, visus beveik 3 menesius Galvojau nuprotėsiu
Dabar duodu ką ir mes valgom, atskirai negaminu, žinoma adaptuota dėl druskos ir prieskoniu, mes patys lėkštėje pasisudom. Pats ima kiek nori, ką nori ir valgo, vaikas patenkintas, nėra isterijų ir šaukimo, tik man daigiau valymo po visko
Nelabai norejau aš BLW primaitinti, bet mažiui kitaip netiko
Agnietė parašė:
Maniškis mane stebina.... skundžiaus, kad nevalgadieniai... vakare pagaminau skanią veršienos/batatų/bulvių/kalafijorų košę (tikrai skanu, ragavau), o jis 3 šaujšte…
Tikrai tikiu. Musu mazoji dama nevalgo jokio blenderiuoto maisto ir nesvarbu, kad tik 4 dantis turi. Ji nori maisto gabaliukais, todel net mesa pjaustau labai smaulkiai ir darau tokia suvirusiu darzoviu sriuba. Bet netrinu maisto jau. O dar labiau jai patinka musu maistas. Nemazai isrageve esam "zmoniu" maisto: omletai, virti ir kepti varskeciai, varskes apkepas, bulviu plokstainis, mesos ir darzoviu kukuliukai troskinti, ivairios sriubos, kurias valgom patys. Aisku maistas nera apskrudes, prieskoniu nedaug, bet ji net svyti kai gauna normalaus maisto valgyti. Aisku taip pat nemazai valgom grudiniu kosiu. Beja, maista gaminu ant savo gaminto ghee sviesto ( mano nuomone taip sveikiau). Gal daug kas nepritars musu valgiarasciui, bet mums tinka taip. Be to labai palengvejo ir man kai galiu gaminti viena patiekala visai seimai.
tomam parašė:
Tikrai tikiu. Musu mazoji dama nevalgo jokio blenderiuoto maisto ir nesvarbu, kad tik 4 dantis turi. Ji nori maisto gabaliukais, todel net mesa pjaustau labai smaul…
Aš ir anksčiau jam adaptuodavau mūsų maistą, bet panašu, kad teks ir visiškai pereit...nes vaikas šiandien bent pavalgė ir va užmigo greit - be ilgų pieno gėrimų (sotus panašu)..,
Agnietė parašė:
Aš ir anksčiau jam adaptuodavau mūsų maistą, bet panašu, kad teks ir visiškai pereit...nes vaikas šiandien bent pavalgė ir va užmigo greit - be ilgų pieno gėrimų (s…
Pas mus su uzmigimu dabar problemos, ismoko atsistoti, tai atistoja lovytej ir zirzia. Paguldau, paglostau galvyte ir vel stojasi 🤦♀️ migdymas dabar trunka apie valanda laiko... bet manau normalu, kol susitaikys su mintimi, kad jeigu ismokai stotis, tai nebutina visa para to daryti
Agnietė parašė:
Maniske ir siaip ne is valgiuju, bet va jau apie savaite pastebejau, kad nebenori maisto, kuri anksciau mego, nors ir neduodu kasdien to paties, bet turbut nusibodo. Teks kazka naujo galvoti 😀
yummy mummy parašė:
Maniske ir siaip ne is valgiuju, bet va jau apie savaite pastebejau, kad nebenori maisto, kuri anksciau mego, nors ir neduodu kasdien to paties, bet turbut nusibodo…
Man tai kažko po šiandien baisoka... jis pirmąkart per 1,5 sav. išmiegojo nuo 22 iki 01 ... jausmas, kad prieš tai jis iš alkio prabusdavo, o va šiandien prisivalgė mūsų maisto patenkintas ir ramiai miega.. arba čia nusifantazuoju...