Lady_ parašė:
Mamos ar jau visi ploja ir ate rodo? 🙈 nes maniškis rodyk nerodžius išsišiepia ir varo savais reikalais![]()
Neploja, nieko nerodo, nešoka, žodžiu nieko nesimokina, savais reikalais užsiima😁
Lady_ parašė:
Mamos ar jau visi ploja ir ate rodo? 🙈 nes maniškis rodyk nerodžius išsišiepia ir varo savais reikalais![]()
Neploja, nieko nerodo, nešoka, žodžiu nieko nesimokina, savais reikalais užsiima😁
Lady_ parašė:
Ate rodo, ploja is smagumo, ir pagal dainele katu katu katutes, keps Emile.bandutes😁😁😁😁 Dideles dideles( kelia rankas i virsu ). Taip norisi nufilmuot, bet tik tel pamato ir vsio🤭🤭🤭
liddan parašė:
Ate rodo, ploti nenori 🤷🏻♀️ paima mano rankas ir su mano rankom ploja 😁
liux
DovilėAp parašė:
va va reikalistas ir mano tik šoka jei muzika užgirsta atsisėdęs taip lingsi arba jei stovi tūpčioja
plunksnyteirl parašė:
Ate rodo, ploja is smagumo, ir pagal dainele katu katu katutes, keps Emile.bandutes😁😁😁😁 Dideles dideles( kelia rankas i virsu ). Taip norisi nufilmuot, bet tik tel …
O šaunuole!!!
Lady_ parašė:
Ate rodo, net jeigu aš telefonu kalbu ir atsisveikinu ate, o jis išgirsta, tai irgi te te te sako ir rodo. 🙂
Mano vaikas pamišęs dėl gyvūnų. Patys nelaikom, bet jeigu kur pamato tai tiesia rankas, nori paliesti. Kaime pas senelius kai apžiūrinėjam šunis aš jam kartoju au au au. Tai ir jis kartoja a a a. Bet jam viskas a a a, ir karvė ir ežiuką vakar pamatęs sakė a a a.😁
Lady_ parašė:
liux![]()
![]()
Mociutes nuopelnas su ta dainele😁😁😁 Ir siaip jos abi niuniuoja melodijas🤭🤭🤭 Kaip mano tetis sako mamai, tu ta vaika uzhipmotizuoji su savo dainom🤭🤭🤭
Lady_ parašė:
Maniškė ploja, virė virė košę mėgsta,ate,kate, bet labiausiai megsta sakyti kas čia. 🙂
Sveikos mamytes. Tos kurios maitinat mp iki kada planuojat maitint ir kaip nutrauksit? As pati planuojumaitint iki metu, bet kaip reikes nutraukt neisivaizduoju🙈 seip man jis valgo viska ir ganetinai daug, nu bet reikia to papo ir viskas... nakti tai isvis, kartais net ismiega visa nakti isisiurbes... su ciulptuku ir buteliuku nedraugauja.
Jureja parašė:
Maniškė ploja, virė virė košę mėgsta,ate,kate, bet labiausiai megsta sakyti kas čia. 🙂
juokaujat? sako kas čia?
čia dvieju žodžiu fražė kuri atsiranda apie 18-24mėn