Lady_ parašė:
juokaujat?sako kas čia?
čia dvieju žodžiu fražė kuri atsiranda apie 18-24mėn
![]()
Kiekvienas vaikas skirtingas🤭🤭🤭 As su pirmagime 24men jau pilnai snekejau sakiniais, ji man pasakojo istorijas😁😁😁
Lady_ parašė:
juokaujat?sako kas čia?
![]()
Kiekvienas vaikas skirtingas🤭🤭🤭 As su pirmagime 24men jau pilnai snekejau sakiniais, ji man pasakojo istorijas😁😁😁
@gnetuk parašė:
Mano tai buciuokle lenda vis bučiuotis išsižiojus, turim dar drigubai didesni meški, tai ji ten visaip ji ismiluoja![]()
Jo jo, maniske irgi issiziojus privaro bučiuotis, jau taip mielai 🥰
plunksnyteirl parašė:
aš 18mėn jau sakiniais kalbėjau, bet 10mėn tikrai nekalbėjau dvieju žodžiu frazem
Tikrai
Marima parašė:
Jo jo, maniske irgi issiziojus privaro bučiuotis, jau taip mielai 🥰
skotaite parašė:
Oho kokie jusu vaikuciai jau pazenge maniskis tai tik duok penkis moka , mojuoja visiems ir jei pasakai nori papo tai issizioja ir su rankytem uz papo griebia
Sakot papulio, aš tai sakau ar nori pienuko, tada taip cypauja įdomiai, šypsosi, griebia papuli ir gali sėdint valgyti, bet paguldau, nes nepatogu dar 4-5k į parą geria mp.
Lady_ parašė:
juokaujat?sako kas čia?
![]()
Jau nuo 9 mėn isiciklino ta kas čia,tai dabar viską ir visur turim aiškinti kas cia. 🙂
Jureja parašė:
Jau nuo 9 mėn isiciklino ta kas čia,tai dabar viską ir visur turim aiškinti kas cia. 🙂
Man atrodo, kad čia iš baby kalbos tie "kas čia" turi jie visokiu savo garsų ba ba da mamamam ir pan, nes aš nelabai mokinau to kas čia
bet tikrai atrodo ima daikta ir sako kas čia
O plot rodžiau kelis kartus, poto pati žiūriu ploja, gal čia raidos etapas toks 🤷♀️ , ir kai išmoko pastoviai plojo
Kažkur mačiau, kad mokina kaip žaisliukus sudaušt į kitą, o maniškė pati seniausiai tą daro, nors nerodžiau šito, tai manau tiesiog ateina toks laikas pagal raidą ir pasirodo savo gabumus