Mama5 parašė:
sveikos kokio ugio jusu berniukai?☺
82 cm
Mama5 parašė:
82 cm
Mama5 parašė:
Mano 83 cm
Mama5 parašė:
11kg 86cm
fabrizia parašė:
Sveikos! Pasidalinkite patirtimi kaip jūsų liepinukai miega..., ar ramiai, ar dažnai nubudinėja... mes kažkaip nuo pat gimimo labai jautriai miegam, dažnai (spėju),…
Maniškis anksčiau prisiglausdavo, apsikabindavom, pora min ir vaikas miegodavo..dabar vargstam...vartosi, ropoja, viską traukia, spardosi...su manimi bent be verkimų, o jei tik vyras eina migdyti - atrodo, jog sprogs nuo rėkimo 🤦 dantys dygsta..ir šiaip dabar tik mamyteeeeee.....taip pasilgau to ramaus užmigimo, o ne blaškymosi ir gaudymo....kartais jei neužmiega per valandą perkeliu į lovytę ir ten užsimigdo...ir dar tas variantas pas mus, kad jei užmigs pvz 22 val ar 01 nakties.. vistiek 6-7 labas rytas...kažkaip šitam vaikui miego netrūksta 🤦 vakare ir skaitom, ir dušas, ir dantukai, ir pamasažuoju ir pasitepam kremuku, aliejuku..vistiek užmiega labai sunkiai.. laukiam kada praeis toks neramus migdymasis...ryte dažnai prabunda verkdamas mama...
ausrama parašė:
gal kas jau planuojat kelti i didesne lovele ir esat nusiziureje kokia lova?
Mūsų lovytė tokia didesnė nei įprastinė, tai miegos manau iki 2 metukų, o po to keliaus į kitą kambarį...esam gaminę iš Epineros baldų dvi atskiros, reikalui esant gali miegoti visa šeima, čiužinys spec vaikams ir lova kurta vaikams, labai mums patiko
Mūsiškis miega savo kambaryje nuo 6.5mėn. Užsimigdo pats. Girdim, kad vartosi, stovi, sėdi, bet jei nerėkia, neinam pas jį. Dažnai užsimigdo per 5min, stengiamės guldyt tikrai nusikalusį. Kartą net pavyko nufilmuot kaip užsimigdė, ant tiek pavargęs buvo. Mūsiškis irgi atsikelia 6h, nepriklausomai nuo to, kada paguldėm. Tai dabar guldom 18:00-18:30 ir miega iki 6:00. Pradėjo miegot eit taip anksti kai ėmė eiti į darželį, nes žiauriai nusikala ten.
LijaL parašė:
Mūsiškis miega savo kambaryje nuo 6.5mėn. Užsimigdo pats. Girdim, kad vartosi, stovi, sėdi, bet jei nerėkia, neinam pas jį. Dažnai užsimigdo per 5min, stengiamės gu…
Jaubį daržiuką vedat? Na tai taip ten išsisemia vaikutis 🙄🥺🥰
Aš kažkaip nuo pat gimimos vienos nepalikdavau miegoti. Aš bijojau. Nežinau kažkodėl bijojau. O dabar abi miegam didžiulėje lovoje. Šalia lovelė pristumta, tai nusiridena ji ten 💜 Savo kambaryje nežinau kada miegos😄😄😄
Attendre parašė:
Jaubį daržiuką vedat? Na tai taip ten išsisemia vaikutis 🙄🥺🥰
Aš kažkaip nuo pat gimimos vienos nepalikdavau miegoti. Aš bijojau. Nežinau kažkod…
Mes pastebėjome, kad jis išmiega visą naktį, bet mes nubudinėjam, nes jis per miegus daug garsų daro, tai tada ir nusprendėme kelti į jo kambarį (6.5mėn), nu bet atidarytom durim ir pan. Tai tų mažųjų garsų iškart mažiau girdėjom ir visi puikiai išsimiegodavome, o jau kai verkdavo, tai tikrai išgirsdavau visad. Ir dabar miega su uždarom durim ir vis tiek puikiai girdžiu, jei suverkia.
Į daržiuką eina nuo 1 metukų, čia Šveicarijoje šiaip mot.atostogos tik 3mėn, tai aš dar besarbe buvau po to 9mėn, kad iki metų bent pabūt su vaiku.