Beja, kurių vaikučiai springsta, tai vyras sakė, kad ir mūsiškė pradžioje springdavo, aš tai jau nepamenu 🤦♀️ taigi nebijokite, išmoks valgyti, svarbu bandyti. 😊 👍

IngaKns parašė:
Sveikos mamytės, visai rekomenduoju vaikučiams duoti marmaluzi trapučius, labai greitai tirpsta burnoje ir sveikesni nei anksčiau buvau ikelusi sausainukus 😀👍 mums …
Ačiū už rekomendaciją🙂 kaip tik apie juos galvojau 🙂
Ganbei parašė:
Ar kam nors buvo paskyre Blue Iron? Telefonu pasake ka nusipirkti, bet ant lapelio raso nuo 3 metu...
Nieko nesu girdėjusi. Čia vaikui vaistai? Nuo ko? 🤔
IngaKns parašė:
Nieko nesu girdėjusi. Čia vaikui vaistai? Nuo ko?🤔
Gelezies preparatas, hemoglobinui pakelti. O del vit C, tai parase Capivit, bet irgi tokiu nerandu..
Pakeitem gyd, bet nespejau nueiti pries pandemija. Dabar paskambino telefonu, tai susake ka vartoti. Nes musu buvusiai gydytojai 7 men kraujo tyrimai pasirode ne itin geri, vet vartoti nieko nesake.
IngaKns parašė:
Sveikos mamytės, visai rekomenduoju vaikučiams duoti marmaluzi trapučius, labai greitai tirpsta burnoje ir sveikesni nei anksčiau buvau ikelusi sausainukus 😀👍 mums …
Aš irgi šitų užsipirkau, tik dar nedaviau tikiuosi, kad patiks
IngaKns parašė:
O ju buna is vienos rusies grudu padarytu - pvz tik kukuruzu ar tik soru? 🤔🤔 o kur perkat? as nevaikstau i pardes db, tai vyrui smulkiai isaiskint viska reikia, nes neranda 😁😁
Ganbei parašė:
Gelezies preparatas, hemoglobinui pakelti. O del vit C, tai parase Capivit, bet irgi tokiu nerandu..
Aišku, ačiū už informaciją 😉 👍
A-guste parašė:
Aš irgi šitų užsipirkau, tik dar nedaviautikiuosi, kad patiks
![]()
Na mūsiškė tai ne taip džiaugsmingai reaguoja kaip į anuos, nes ne tokie ir saldūs ir pan 😀 bet gerai, patinka. 😊 👍
opalas parašė:
O ju buna is vienos rusies grudu padarytu - pvz tik kukuruzu ar tik soru? 🤔🤔 o kur perkat? as nevaikstau i pardes db, tai vyrui smulkiai isaiskint viska reikia, ne…
Na vieni tai kukurūzų miltų, lęšių miltų, burokėlių miltų, o kiti ryžių miltų, speltos miltų, serbentų milteliai. 😊 maximoj vyras pirko, manau, kad vaikų skyriuje, kur misinukai ir tt. 😊 👍 Nes kitur nemanau, kad rastų 😀😀
IngaKns parašė:
Dar nupirko kažkokių tokių.. 🤔 😀 Tai šiandien ryte davėm, tai nekramtė, nekando, o čiunkė. 😊
Teks pačiai suvalgyti 🤷♂️