Vabaliukas09 parašė:
Na čia jau iš visų pateiktų skaičiu tikrai nesunku išspręsti lygti kai mano ūgis yra x,o kiti duomenys duoti:)Išsprendusi lygti sužinosite ir ūgį![]()
Apie 1.65 😅
Vabaliukas09 parašė:
Na čia jau iš visų pateiktų skaičiu tikrai nesunku išspręsti lygti kai mano ūgis yra x,o kiti duomenys duoti:)Išsprendusi lygti sužinosite ir ūgį![]()
Apie 1.65 😅
simtia parašė:
Taip, termins buvo rugpjūčio 15d, bet dukrytė sugalvojo pasibelsti anksčiau 👶
Sveikinimai! Aukit sveiki 🌸
Vat ir nežinai kada uzsinores ateit leliukas.
Jau antra mamyte is forumo pagimde anksciau laiko.
Mano terminas irgi rugpjucio 15 d. 😊
Martyna wind parašė:
Tai cia visa ir esme kad neturit galimybiu, o vaziuot reikia, manau pilna ir lt moteru, kurios vazineja viesuonu transportu su kudikeliais ir nemato problemos nes j…
Na,bet stengiasi nevažiuoti dažniausiai jei gali arba ieško pagalbos iš aplinkui kas paveštų padėtų,o mes va žinome jog taip yra ir iš to problemos nedarome:)Ir vyras teises laikyti pradėjo ne dėl to jog bus vaikutis,o dėl to jog apskritai teisės yra reikalingos šiai dienai,nes neturėti teisių tas pats kas neturėti skalbimo mašinos namie:)Gal mes ir mašina turėsime iki to laiko,nes mum beliko tik ją ir nusipirkti tik dabar norime tinkama išsirinkti
Linuja parašė:
Apie 1.65 😅
Na va matote tikrai nesunku rasti skaičius kai informacijos tiek pateikta,tai kai esi nedidelio ūgio tas svoris jis visai kitaip atrodo,negu aukštom merginom,žiūrėkite aukštos buna sveria ir +20,o atrodo visai lieknos,o žemos ir su +5 atrodo jau apvalutės
Ne.i.mane parašė:
Nezinau, kaip jums, bet man nestumas tikrai nera pats graziausias laikotarpis, nesijauciu nei grazi, nei svytinti. Pries nestuma sveriau 46kg, priaugau apie 17kg ir…
As abu nestumas taip sakiau, ir nelabai suprantu kai moterys dievina si laikotarpi, man ir tai fiziskai didziausias issukis, viskas nepatogu, sunku, galima-negalima, visi pergyvenimai del kudikio, patogu- nepatogu, baisi kaip velnias jauciuosi, o dar visum lindimas su sypsenom, pilvo paglostumai ir klausimai kaip jautiesi ar tipo komentarai kad tipo wow tu nescia sveikinu, kaip fainai. Mane tai nervina nu as is jusu kompanijos rato
Martyna wind parašė:
As abu nestumas taip sakiau, ir nelabai suprantu kai moterys dievina si laikotarpi, man ir tai fiziskai didziausias issukis, viskas nepatogu, sunku, galima-negalim…
Ir tas nuolatinis visu klausinejimas "tai kiek jau priaugai?" veda is proto..
Martyna wind parašė:
As abu nestumas taip sakiau, ir nelabai suprantu kai moterys dievina si laikotarpi, man ir tai fiziskai didziausias issukis, viskas nepatogu, sunku, galima-negalim…
As ir prisidesiu:)))nei su pirmu nestumu,nei dabar nesijauciu wow,kaip nerealu:))nu dar su siuo puse velnio,bet tas vemimas 4 men,kazkas baisaus,as vis sakau vyrui,kaip tu kentei mane:))norai ir buvo sportuot eiti,maista prisiziureti,bet nuo to istisos dienos nuo ryto iki vakaro pykinimo,tik dziaugies,kad isidejus kokio tai atsiprasant slamsto i burna ,geriau:)))svoris ne tik i pilva,bet slaunis,sonus,zodziu visur,nors visi sako ,oj koks mazas pilvas,kaip graziai atrodai.Isvaziuot kazkur ir issukis,nes vis tuliko reikaliukai uzspaudzia...zodziu greiciau pagimdyti...
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2019-m-rugpjucio-menesio-mazyliai-2