Paklausiau kazkurios is cia mamu ir nusipirkau i gimdykla tu vaisiu tyreliu. Nu tai ka, jau baigiu visas suvalgyt 😂😂 ziauriai skanios 🤤

Livita123 parašė:
Man kitą savaitę pagal ekoskopą bus 38savaitės,tai rugpjūčio 1 gydytoja sakė duos siuntimą į ligoninę,nes irgi turiu gb,tai žiūrėsiu ką sakys. Ar lauks kol kažkas p…
Apziures, uzrasys planiniam cp, jei iki tos datos neprasides gimdymas, atvaziuosit sutartai dienai apziures, paguldys ir sekancia diena darys cp. Po pirmo cp negali skatinti tabletemis, tad iskarto daro cp, bet jei bus atsiverimas 1-2 cm tada gales skatinti lasheliniu budu, oksiciklina ir dar leis bandyt jum isgimdyt naturaliai. As be GD leido pernesiot beveik visa savaite, neisivaizduoju kiek jums leis gal 3-4 dienas.
Aigust parašė:
Iki 26 sav isimtinai tik Santariskes, jei Vilniuje. Veliau jau ale gali bet kas. Bet manau pagal situacija tikrai gali issiust ir i Santaras. As bet kuriuo atveju t…
VGN priima nuo pilnų 34 sav., bent jau mums taip minėjo per seminarą. Jeigu gimdymas vyksta anksčiau, reikia važiuoti į klinikas.
Dėl kitų antro lygio gimdymo namų neesu tikra. Bet siūlyčiau tokiu atveju tiesiog pasiskambinti prieš važiuojant.
EditaG parašė:
VGN priima nuo pilnų 34 sav., bent jau mums taip minėjo per seminarą. Jeigu gimdymas vyksta anksčiau, reikia važiuoti į klinikas.
Iki 36 važiuočiau tik į Santaras/Kauno klinikas.
Kaune 2 klinikinė ligoninė priima nuo 34, bet mano ginekologe ten dirbanti sakė asmeniškai, kad 34-35 dar mano vietoje į klinikas važiuotų.
Aigust parašė:
O dabar pagal matavimus kaip vaikas? Nes mano snd ismatavo 3,2 kg, sake atitinka 37 sav ir kelias dienas - viskas gerai. 🙂
Man paskutinį ekoskopą darė,kai buvo 35savaitės,tai tada sakė,kad svoris panašiai 2.7kg,tai sakė,kad viskas gerai,viskas atitinka ir vandenų kiekis geras..tai va tiek ir težinau 🤔 o daugiau sužinosiu,tai tik kai į ligoninę nuvažiuosiu..
Livita123 parašė:
Man paskutinį ekoskopą darė,kai buvo 35savaitės,tai tada sakė,kad svoris panašiai 2.7kg,tai sakė,kad viskas gerai,viskas atitinka ir vandenų kiekis geras..tai va ti…
Mano mazute irgi 2700 sveria 35 sav
Livita123 parašė:
Man paskutinį ekoskopą darė,kai buvo 35savaitės,tai tada sakė,kad svoris panašiai 2.7kg,tai sakė,kad viskas gerai,viskas atitinka ir vandenų kiekis geras..tai va ti…
Man irgi 35 sav buvo 2,7 kg 🙂
Martyna wind parašė:
Apziures, uzrasys planiniam cp, jei iki tos datos neprasides gimdymas, atvaziuosit sutartai dienai apziures, paguldys ir sekancia diena darys cp. Po pirmo cp negali…
Tai mano situacija GD,pirmas cezaris,kaklelis 1 cm,veikla jei neprasides statys folley kateteri plest kakleliui ir leis gimdyt naturaliai neskuba CP daryt klinikose
EditaG parašė:
As tai pamenu is paskaitos Santarose. Nebent kazka supainiojau, kas nebutu keista su dabartinem smegenim 😂
As bet kuriuo atveju vaziuociau i Santaras, jei butu iki 37 sav 🙂
Scorpioniux parašė:
Dar turiu klausimėlį toms, kurios jau gimdė ir turėjo epidurą. Ar prieš jį leidžiant daro kraujo tyrimus?
Turi daryti!juk gali kresejimas blogas buti.Pvz man taip buvo.padare tyrimus prie epidiura ir pasake ne.ogai kraujas kresa,durs i stubura su adata,pataikys jeigu i kokia gyslele,kraujas blogai kresa varva i stuura pasekmes,nebevaikstau.Cia ne juokas.