Lukute9 parašė:
Liepos 29![]()
man irgi 29 d, greiciau tas pirmadienis, laikau kumscius, kad sekmadieni nakti jau isvaziuociau gimdyt 😂
Lukute9 parašė:
Liepos 29![]()
man irgi 29 d, greiciau tas pirmadienis, laikau kumscius, kad sekmadieni nakti jau isvaziuociau gimdyt 😂
Lukute9 parašė:
Tai mano situacija GD,pirmas cezaris,kaklelis 1 cm,veikla jei neprasides statys folley kateteri plest kakleliui ir leis gimdyt naturaliaineskuba CP daryt klinik…
Tas pats santariskese, nepuls daryt cp tik atvaziavus, tems iki paskutines min, tai yra 29 d. 9 val, iki to laiko jei prasideda bent menka veikla jie uz naturalu , aisku dar atsizvelgs i paskutini faktoriu tai vaiko numatoma vaiko dydi
Mamulė_Mamulė parašė:
Kol jus uzsiimat gimdymo reikalais as dar paskutini kart lekiu i gamta prie ezeru smagiai pasitusintsu kajaku paplaukiot ezere, maistas nuo lauzo, zvaigzdes, me…
H&M
Mamulė_Mamulė parašė:
Kol jus uzsiimat gimdymo reikalais as dar paskutini kart lekiu i gamta prie ezeru smagiai pasitusintsu kajaku paplaukiot ezere, maistas nuo lauzo, zvaigzdes, me…
Che che, kaip aš juokauju, paskutiniai pasispardymai prieš beibį😅o aš šiandien jaučiuosi kaip sulaužyta, lyg po kažkokios intensyvios treniruotes, toks vaizdas, kad subyresiu😂
Aigust parašė:
O dabar pagal matavimus kaip vaikas? Nes mano snd ismatavo 3,2 kg, sake atitinka 37 sav ir kelias dienas - viskas gerai. 🙂
Maniskis 37 sav sveria 2700 kg 🤔
Giedrė 33 parašė:
man ir skauda pilva apačia.Ir būna toks jausmas kad ten kažkas yra tarp klyno😁negaliu nei paeiti nei atsistoti,labai sunku.vaikelis įsitaises yra.pilvas sukietėja.I…
Va va,zinok ir mano pastiprejo leliuko judesiai😁 buvo jau tokie kaip pasirazymai,o vakar taip daves,kad visas pilvas bangavo😂 kada tau terminas gimdyti?
red4 parašė:
Tai va jei veikla man neprasides 29 d.statys folley kateteri 12 valandu,o tai paskiau kiek dar veikla truks tai nezinia 😁gal ir 30 gal ir 31 pagimdysiu tai laukiu as kokios rugpjucio 15 ,tai tikrai busiu jau pagimdzius,atsigavus( duok Dieve) ir namie 😂😂😂