Indere parašė:
Pasidalinkit nuoroda, kokias pirkot ☺️
#Aliexpress € 2,64 | 1 cotton baby reusable diaper washable cloth diaper baby child baby cotton training pants underwear
https://a.aliexpress.com/_dX5GdIy
Labai patogios
Indere parašė:
Pasidalinkit nuoroda, kokias pirkot ☺️
#Aliexpress € 2,64 | 1 cotton baby reusable diaper washable cloth diaper baby child baby cotton training pants underwear
https://a.aliexpress.com/_dX5GdIy
Labai patogios
A-guste parašė:
Mes Vilniaus naugarduko g. Užsiregistravom. Prisijunkite prie migracijos tarnybos ir internetu užsiregistruokite laiką, tai ten viskas labai greitai bus![]()
Užsiregistravom 🙂
Linuja parašė:
Šiaip jie teigia per mėnesį, nu bet kiek esu dariusi, tai per 2 sav dažniausiai jau būna padaryta. Mažiukams skubos tvarka bus irgi pigiau, gal nebus keli šimtai☺️M…
Linuja parašė:
Aha, su mašina, nesitikiu, kad bus lengva, bet kažkaip gal nuvažiuosim🙈Laukia sunki kelionė, bet, gal rezultatas, jei viskas gerai, bus saldus😀Važiuos ir seneliai k…
Kaip planuojat ruostis kelionei? Nes, mes irgi kita savaite i Kroatija zadam vaziuot su masina. Bet, taaaaip bijau tos keliones. Apskritai, nesam vaziave toli su vaikais su masina, tik skrydziai su lektuvu. Tai, man baisu, kaip issedes, kaip istvers ir pan.
lincik31 parašė:
Kaip planuojat ruostis kelionei? Nes, mes irgi kita savaite i Kroatija zadam vaziuot su masina. Bet, taaaaip bijau tos keliones. Apskritai, nesam vaziave toli su va…
Žinokit ir mes toliausiai esam apie 100km važiavę, be to, anksčiau labai prastai važiuodavo, bet reikalai lyg taisosi. Bijau ir aš tose kelio nės, nu bet žmonės dar ne tiek nuvažiuoja. Man padeda tai, kad išeina mp duoti neišemus iš kedutes, jei jau labai blogai, arba, kad užmigtų, jei pačiam neišeina. O šiaip, tai filmukai, mamos cirkai, užkandukai, taip ir važiuojam. Planuojam išvažiuoti anksti ryte, gal kokią 4 ryto, kad dar pamiegotų pora valandėlių,o tada jau stosim vis poilsiui, pagal reikalą ir pono pageidavimą☺️Žadam nuvažiuoti iki Čekijos, Brno miesto, ten uzsakiau nakvynę viešbuty, tai čia apie 1000km.,o sekančią dieną dar 900km lauks,nes apsistosim Kroatijos pietuose. Kaip jūs kėtinate keliauti, kiek nakvynių darysit? Labai įdomu☺️
Linuja parašė:
Žinokit ir mes toliausiai esam apie 100km važiavę, be to, anksčiau labai prastai važiuodavo, bet reikalai lyg taisosi. Bijau ir aš tose kelio nės, nu bet žmonės dar…
Pas mus is tikruju dar planas vis keiciasi, tai Kroatija, tai Italija. Nes 4 ekipazai, esam rezirvave ir ten, ir ten. Ir sakom, paskutine minute nuspresim iki kur vaziuosim. Dabar tik esam nusprende nakvoti Lenkijoj Augustowe ir Austrijoj.
lincik31 parašė:
Pas mus is tikruju dar planas vis keiciasi, tai Kroatija, tai Italija. Nes 4 ekipazai, esam rezirvave ir ten, ir ten. Ir sakom, paskutine minute nuspresim iki kur v…
Ai, tai Augustowas netoli, o Austrija jau šis tas nuo Augustowo, na pasidalinkit būtinai kaip jums seksis nuvažiuoti, vistiek pirmi vyksit😃
A-guste parašė:
Gal kas darėte pasą mažyliams? Kaip sekėsi? Mes 5dienį vyksime... įdomu kaip seksis fotografuotis 🙄😱😁
Mes ryt keliaujam, galėsim pasidalinti kaip sekėsi 🙈😂
Mes taip pat planuojame į Latvijos pajūrį, bet planavom daryti ir kortele ir pasą, kortelę skubos tvarka, o pasą standartiskai, bet jei taip greit padaro, tai jau nebežinau kaip daryti 😂