Notredame parašė:
Siaip kiek pati bandziau ziuret ir kiek priemime ziurejo,tai gerkle visai ne raudona,bet joje kazkokie taskeliai yra balti,bet ne kaip puliniai,nemoku pasakyt net. …
gydymas tai labai įdomus - duot vaikui ledų valgyt 😀😀 šaltis ir grietinėlė ramina tą skausmą burnoj. Bet kaip sakiau prie faringito tokio amžiaus vaikams neskauda, tai pas jus burnoj kažkas kito.. Maniškė buvo užsikrėtus nuo pusbrolio, tai labai skirtingai abu sirgo, pusbroliui vos paberta buvo, o va mano kankinosi ilgai su skausmais ir temperatura. Dėl bėrimų tai aš beveik tikra kad jums ne alergija, alerginis bėrimas būtų kitur. Tai aš manau sugerkit tą kursą kur paskyrė, nemažas tikrai crb. Dėl vangumo tai pritariu kad skysčiai gali būt, bandykit girdyt kuo daugiau, pasitarkit su daktare, gal elektrolitų paskirs gert ar lašelinę. Aš kažkada su stipriai karščiuojančia kai laukiau priėmime, davė švirkštu girdyt elektrolitus, tai kol laukėm apžiūros vaikas akyse atsigavo. Laikykitės ir svarbiausia stenkitės išlikt rami, viskas bus tikrai gerai 🤗