A-guste parašė:
Tėčio dienos proga dovanojau shkertik apyrankę ir išgraviravau vaiko vardą
Gera idėja! Ugnė eina užsakyt dovaną tėčiui ☺️
A-guste parašė:
Tėčio dienos proga dovanojau shkertik apyrankę ir išgraviravau vaiko vardą
Gera idėja! Ugnė eina užsakyt dovaną tėčiui ☺️
D.Algina parašė:
Sveikos, mano mazoji nebevalgo vaisiu visai. Vasara valge obuolius, bananus. O dabar ne. Isvis jokiu vaisiu, siuliau persimono, mandarino, kivio, obuoliu, bananu NE…
Mano siaip nieko nenori valgyt, vargstam, bet kartais pavyksta isiulyt vaisine tyrele, pats spaudziasi i burna, gal ir jusiske valgytu
D.Algina parašė:
Sveikos, mano mazoji nebevalgo vaisiu visai. Vasara valge obuolius, bananus. O dabar ne. Isvis jokiu vaisiu, siuliau persimono, mandarino, kivio, obuoliu, bananu NE…
Mano tik vaisius beveik ir valgo. Siulau megint zaisti formom- gal nores obuolio ne skiltelem ar pan, o supjaustyto razinos dydzio gabaliukais. Knisliava, bet as daznai viska tik tokiu principu suzaidziu, kitaip visai nevalgytu.
Jeiny parašė:
As duodu visa obuoli arba kriausia tai obuoli gera valanda po namus taso kol galiausi tik griauztukas lieka, o keiause su visu kriaustuku per 5 min sudoroja 😁 o lai…
Oho 😀
A-guste parašė:
Šią naudojam
Mes taip pat šią
Mes nakti miegam neblogai, atsikelia 1 , 2 kartus atsigeria mp ir toliau miega. Bet va diena kazkas pasidare, uzmiga 14, 15 val.nors visad 12 ,13 jau miegodavo. Taip paskui ir naktinis nusitesia iki 23 val 🤷♀️.
As dar toki turiu klausima, maniske labai daug bezdalioja, kartais daugiau kartais maziau, bet kiekviena diena. Juk tokio amziaus vaikams jau neturetu daznai pusti pilvuko. Kartais net taip garsiai, kaip didelis zmogus 😁 gal kokiu lasiuku reiketu paduoti? Kaip pas jus su bezdaliuku reikalai? 😁🤔
D.Algina parašė:
Mes nakti miegam neblogai, atsikelia 1 , 2 kartus atsigeria mp ir toliau miega. Bet va diena kazkas pasidare, uzmiga 14, 15 val.nors visad 12 ,13 jau miegodavo. Tai…
Perdzia kaip traktorius, zvengiam visi (mazoji taip pat😂😂😂). Nemanau, kad cia nenormalu. As tai sakau mano vaiks grynai i teva 🙈🙈🙈 neduociau nieko.