Sandra. S. parašė:
O Jūsų mažyliui jau bus pilni du metukai kai pradėsite lankyti darželį?
Taip, mums bus jau pilni 2 metukai rugpjūčio gale.
Sandra. S. parašė:
O Jūsų mažyliui jau bus pilni du metukai kai pradėsite lankyti darželį?
Taip, mums bus jau pilni 2 metukai rugpjūčio gale.
simtia parašė:
Aš buvau užpildžiusi praeitais metais, kai vaikui buvo gal 8 mėn. Išvis jokių eilių nerodė, nuo sausio atsirado eilės, jau du kart keičiau pora darželių, kituose ka…
Aš šiuo klausimu skambinau į savivaldybę,tai patvirtino ,kad nėra skirtumo kada paduodi, čia anksčiau taip buvo,ir žmonės iš seno registruojasi iš anksto. Vilnius
Sandra. S. parašė:
Sveikos, Mamytės. Ar kuri registravo savo vaikiuka į darželį? Šiandien užregistravau, bet mane neramina vienas niuansas. Pateikus prašymą, man rašo, kad nėra atitin…
Mums irgi iš pradžių rodė, kad nėra tinkamos grupės,bet po kelių dienų rodė viską tvarkingai.Patekom į darźiuką šalia namų nuo rugsėjo. Manau ir pas jus viskas bus gerai,neliksit "ant ledo" 😊Iš kokio jūs miesto?
Linuja parašė:
Mums irgi iš pradžių rodė, kad nėra tinkamos grupės,bet po kelių dienų rodė viską tvarkingai.Patekom į darźiuką šalia namų nuo rugsėjo. Manau ir pas jus viskas bus …
Nusiraminau ir aš kolkas, jau rodo eilės nr, tiesiog tą pačią dieną matyt sistema prašymo nebuvo apdorojus 🙂 lauksim dabar pavasario, esam iš Vilniaus 🙂
FionaP parašė:
Aš šiuo klausimu skambinau į savivaldybę,tai patvirtino ,kad nėra skirtumo kada paduodi, čia anksčiau taip buvo,ir žmonės iš seno registruojasi iš anksto. Vilnius…
Priklauso nuo savivaldybės, pas mus visi eilės tvarka, kas pirmesnis tas gudresnis Kauno raj. Pataisykit prašau kas nors, kad aš klystu. Mes 114 ir 195 eilės vietoj, lopšelio grupė formuojama 1 visam darželyje, tai šansų 0.
leila123 parašė:
Priklauso nuo savivaldybės, pas mus visi eilės tvarka, kas pirmesnis tas gudresnisKauno raj. Pataisykit prašau kas nors, kad aš klystu. Mes 114 ir 195 eilės vie…
Aš Vilniuje,tai pas tokia jau tvarka 😊
FionaP parašė:
Aš Vilniuje,tai pas tokia jau tvarka 😊
Bet kažkaip eilę formuoja? Pagal gimimo datą?
leila123 parašė:
Bet kažkaip eilę formuoja? Pagal gimimo datą?
Šito nežinau...dar nepildžiau,gal kitos merginos pakomentuos
leila123 parašė:
Priklauso nuo savivaldybės, pas mus visi eilės tvarka, kas pirmesnis tas gudresnisKauno raj. Pataisykit prašau kas nors, kad aš klystu. Mes 114 ir 195 eilės vie…
Oh my god. Pas mus Klaipedoj irgi pagal tokia tvarka eiles skirstomos, tai speciau, kad 0. 😬 ps. Sveikinu jus! kokie planai del vaikuciu tokiu atveju- i privatu vesit pirmagimi ar zadat likti namie su abiems vaikais tais metais? Pas mus identiska situacija (del nestumo ta prasme 😁), bet jei pirmosios i darza neisleisciau tikriausiai psichologiskai po savaites zlugus visiskai buciau su dviem vaikais namie 😬 bet ziauriai ziauriai bijau rugsejo, nes vyresnelei bus adaptacija darze, o man gimdyt betkada rugsejo pradzioj, vyras 50/50, kad bus isplaukes i jura, tai tiesiog galva neisnesa kaip reikes susitvarkyt. 🙈
adiria parašė:
Oh my god. Pas mus Klaipedoj irgi pagal tokia tvarka eiles skirstomos, tai speciau, kad 0. 😬 ps. Sveikinu jus!kokie planai del vaikuciu tokiu atveju- i privatu …
Ačiū ir Jus sveikinu! dar nežinau. Svajoju jog spės pastatyt darželį šalia namų, nes jeigu vežt kažkur į kitą pusę vėl nelabai. Jeigu bus visdar corona turbūt nevesiu, sumaištis galvoj visiška. Vaikui daug pokyčių nusimato, nauji namai vasaros gale , sese /brolis rugsėjo gale, dar darželis galbūt. Tiesiog laukime dabar, turbūt žiūrėsiu kaip seksis susitvarkyt, jeigu labai sunku gal į privatų tada nors pusdieniui, gautume valstybinį tai vesciau tikrai