medlinsk parašė:
Ar kuriai nors skauda maitinant krūtimi? Kai tik mažylis pradeda žysti iškart suskausta, lyg temptu spenelį labai bet greit praeidavo...man aiškino kad toks jausmas…
Atleidimo refleksas ;) man tas skausmas jau malonus tapo ☺️
medlinsk parašė:
Ar kuriai nors skauda maitinant krūtimi? Kai tik mažylis pradeda žysti iškart suskausta, lyg temptu spenelį labai bet greit praeidavo...man aiškino kad toks jausmas…
Atleidimo refleksas ;) man tas skausmas jau malonus tapo ☺️
Karolynchik parašė:
Mums 10savaite sukako,bet pozymiai tokie tarsi augimo suolis butu jau trecias vakaras gal 🤭🤔
Mental leap 🙂 bus jų dar daug 🙂
P. S. Skaičiuojama nuo planuojamos gimdymo datos, o ne nuo gimimo vaiko.
Ps.ps. Sunkesni periodai pažymėti debesėliais, bet gali trukti ir trumpiau negu nurodyta 🙂
Vil321 parašė:
Tai va tas siuntimas echoskopui mano mintyse jau praktiskai nuosprendis...bet noriu tiket kad dar yra sansu kad nereikes. Dziaugiuos kad papuolem tikrai pas gera gy…
Nesijaudinkit, greiciausiai viskas bus gerai ;)
As jau su antru vaiku lankausi pas si ortopeda, super gydytojas.... o echoskopijai siuncia jis visus, blogiau nebus....mano mazaja apziurejo, sake viskas kaip ir gerai, bet echoskopija vis tiek sake pasidaryt, kad butu ramu
Dėl.klubų displazijos.
Be echoskopo nelabai pažiūrėsi, ae viskas gerai. Visada reikalingas čcho. Klubų displazija dažniau pasitaiko mergaitėms.
Freiko pagalvėlė. Turėjome šeimoje pirmo laipsnio. Nieko baisaus tas "įrenginys". Panešiojo mėnesį ir viskas gerai. Tik atrodo baisiai internete. Gyvai nieko ten tokio.
Tad tikrai nusiraminti visoms, kas pergyvena. O nesitikrinusioms, pasitikrinti.
Zhuzhu parašė:
Mental leap 🙂 bus jų dar daug 🙂
mes punktualus,gimem tada kada ir suplanuota 😁👌🏼 jei gerai suprantu jusu lentele pavaizduota,tai mum visai neatitinka 😂🙄
Karolynchik parašė:
Mums 10savaite sukako,bet pozymiai tokie tarsi augimo suolis butu jau trecias vakaras gal 🤭🤔
Maniskis siandiena toks... 😳🙄
Sugar15 parašė:
Norejau paklaust ka darot del mylimuku jeigu maitinate mp?
As irgi nelabai klausimo supratau.. Vienas kitam tai netrukdo ir itakos neturi. Tiesiog myliuko metu nemaitinkit leliuko! Arba maitinimo metu kojyciu neskeskit 😁 Sorry, sujuokino klausimas ir galimos interpretacijos 😂🙈
Vil321 parašė:
Aciu, kas pasidalinot patirtimi del klubu ir paguodet 😊🌷
O del augimo suoliu tai man irgi atrodo kad mums arba augimo suolis arba seip piln…
mums lygiai tas pats as ir viliuosi, kad cia arba suolis, arba pasiekimu savaite
nes su miegu labai prastai, praktiskai tik ant papo pasnaudzia
Trandafir parašė:
As irgi nelabai klausimo supratau.. Vienas kitam tai netrukdo ir itakos neturi. Tiesiog myliuko metu nemaitinkit leliuko! Arba maitinimo metu kojyciu neskeskit 😁 So…
🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍