LiDu parašė:
As irgi vis galvoju, bet niekas nešauna į galvą 🙄 tikrai nemoku nerti ar megzti 😁😁😁 iš vis galvoju, kad gal pradėti ką nors studijuoti 😁
Aš taip pat suku galvą kuo iš namų užsiimti, rankdarbiai ne man, o daugiau variantų nesugalvoju 😊
LiDu parašė:
As irgi vis galvoju, bet niekas nešauna į galvą 🙄 tikrai nemoku nerti ar megzti 😁😁😁 iš vis galvoju, kad gal pradėti ką nors studijuoti 😁
Aš taip pat suku galvą kuo iš namų užsiimti, rankdarbiai ne man, o daugiau variantų nesugalvoju 😊
evelina.st parašė:
Joo papildomu kapeikikiu nepamaišytų 😁
Kristina000 parašė:
O aš viską duodu paragaut ir tos pačios dešrelės 😂 nors jai skaniausia knygas ar kokį popieriuka nusitvert ir bandyti suvalgyti, kol niekas nemato ,nei normalu mais…
Joo knygos ar popieriukai niom niom 😂😂🤔
Nastux parašė:
Joo knygos ar popieriukai niom niom 😂😂🤔
Iš tos kategorijos labai mėgsta popierinius rankšluosčius, niekaip neatsiragauja. O sesės gimtadienio kepurėlė, tai buvo tooooks delikatesas, vos pirštų nenukando kol visas skiautes ištraukiau 🤦♀️
A.u.r.a. parašė:
Iš tos kategorijos labai mėgsta popierinius rankšluosčius, niekaip neatsiragauja. O sesės gimtadienio kepurėlė, tai buvo tooooks delikatesas, vos pirštų nenukando k…
😂😂😂😂😂
Nika23 parašė:
Help... kas galėtų būti? Vaikas pradėjo viduriuoti ir atpilinėti ...ar gali būti dėl dantų? Rytoi gydytojai skambinsiu,bet kažkaip neramu.
Čia jau manau tik gydytojas ir atsakys.. Sveikit! 🎈